1

تجلیل از مدال‌آوران، اقدام تحسین‌برانگیز هیئت کشتی استان

زمانی‌که قدرت حاج نوری رئیس هیئت کشتی استان اعلام کرد که پاداش نقدی کشتی‌گیران و مربیانی که در رقابت‌های قهرمانی کشور و بین‌المللی صاحب عنوان و مقام می‌شوند بلافاصله بعد از بازگشت از مسابقات اهدا می‌گردد اکثراً با شک‌وتردید به این وعده نگاه کردند.

در ورزش اردبیل تاکنون چنین وعده‌ای داده نشده بود. اصلاً بحث تقدیر و قدردانی از ورزشکاران مدال‌آور در ورزش استان یک داستان طولانی دارد. برای یک هدیه، ورزشکار ماه‌ها باید دوندگی بکند و پشت درب این مسئول و آن مقام منتظر بماند و اگر خیلی شانس داشته باشد بعد از مدت‌ها شاید چشمش به یک هدیه‌ای روشن گردد.

بارها وعده داده شد که می‌خواهند بحث هدیه قهرمانان را در یک چارچوب مشخص مصوب بکنند ولی آن‌چه که تاکنون از این بابت نصیب قهرمانان شده‌ بیشتر وعده و شعار بوده‌است.

البته باید از مدیرانی که در مقاطعی با اصرار و تلاش دوچندان مراسم تجلیل از قهرمانان را برگزار کرده‌اند به نیکی یاد شود ولی این مراسم موقعی می‌تواند دلچسب باشد که در یک زمان معین و تعریف‌شده انجام شود که متأسفانه تاکنون چنین نشده است.

تجلیل از قهرمانان، بیشتر در دوره مدیریت مدیرانی انجام‌شده که ورزشکار و از خانواده ورزش بوده‌اند. آنها که خود زجر کشیده ورزش می‌باشند به‌خوبی زحمات و رنج قهرمانان در رسیدن به سکوی قهرمانی را احساس می‌کنند و بحث راه‌اندازی بساط تجلیل را برای خود وظیفه‌ای بس مهم تلقی می‌کنند اما زمانی‌که اداره امور ورزش را عزیزانی خارج از مجموعه برعهده گرفته‌اند برپایی این قبیل مراسم با فاصله زمانی زیاد انجام پذیرفته است.

قدرت حاج نوری به‌عنوان رئیس هیئت کشتی استان برای ایجاد انگیزه در بین قهرمانان و مربیان و ارج نهادن به زحمات طاقت‌فرسای آنها آیین‌نامه تجلیل از قهرمانان و مربیان را تدوین و ابلاغ کرد. اقدام به‌موقع وی بعد از افتخارآفرینی کشتی‌گیران، برگ جدیدی را در بحث بازگرداندن اعتماد بین اعضای خانواده کشتی و دست‌اندرکاران امر باز کرد.

وفا به عهد قدرت حاج نوری برای جامعه ورزش و کشتی از اهمیت بسیاری برخوردار بود. از آن روزی که اجرای آیین‌نامه تجلیل اعلام شد تا به امروز در کوتاهترین زمان ممکن بعد از بازگشت قهرمانان و مربیان به اردبیل هدایای خود را دریافت کرده‌اند.

هیئت کشتی استان در ارتباط با تجلیل از افتخارآفرینان در حد توان گام‌هایی برداشته‌است که می‌تواند عاملی بسیار مهم در ایجاد انگیزه در بین جوانان و مربیان برای تلاش بیشتر و رسیدن به روزهای اوج و افتخار آفرینی باشد.

جامعه ما از حرف‌های بدون پشتوانه آسیب‌های زیادی دیده است. در ورزش نیز در مقاطعی حرف بیشتر از عمل به چشم خورده ولی باید بپذیریم آنچه که می‌تواند حرکت‌آفرین باشد عمل است و بی‌دلیل نیست که در مکتب ما براین‌که باید علم با حرکت و شور و وعده با عمل همراه باشد تأکید بیشتری شده و عالم بی‌عمل با نکوهش شدید مواجه شده‌است.

کشتی ورزش اول استان بوده و هر اقدام و حرکت مثبتی در جهت کمک به اعتلای آن باید مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرد. رفتار قدرت حاج نوری و هیئت کشتی استان در قبال مدال‌آوران باید الگویی برای دیگر هیئت‌های ورزشی باشد. در ایامی که مسئولین ورزش و دست‌اندرکاران استان، شهر، شورا و شهردار به این امر بهایی ندهند نباید دست روی دست گذاشت چرا که ورزش و هواداران آن از هیئت‌ها و ورزشکاران  انتظار درخشش در میادین مختلف را دارند بنابراین برای تحرک بخشیدن هر چه بیشتر به حرکت رو به جلوی قهرمانان باید فکر اساسی شود و در این راه تلاش دوچندان به عمل آید.

قدرت حاج نوری پس‌از کسب عنوان نایب قهرمانی کشتی فرنگی نونهالان کشور توسط محمد آد‌شیرین، وی را به ‌همراه مربی زحمتکش شهرام سمیعی مورد تجلیل قرار داد و هدایای نقدی آنها را تقدیم کرد.

امید می‌رود تجلیل از قهرمانان و ورزشکاران افتخارآفرین در استان ما به یک فرهنگ تبدیل شود و همه مسئولین از استاندار و شهردار و شورا تا دیگر مدیران دستگاه‌های اجرایی این کار را جزء وظایف همیشگی خود به حساب آورند. ان‌شاءالله.