شناسایی نقاط سیل خیز استان اردبیل
مدیر رودخانهها و سواحل شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: ۱۵۰ نقطه سیلخیز و حادثهآفرین در این استان شناسایی و به تفکیک به دستگاههای متولی ارسال شده تا اقدامات لازم برای رفع نواقص و کاستیها توسط هر دستگاه صورت پذیرد.
رضا سلیمی در جلسه ساماندهی رودخانههای اردبیل با اشاره به اقدامات شرکت آب منطقهای اردبیل در راستای فعالیتهای پیشگیرانه وقوع سیلاب افزود: با نگاه ویژه و مثبت مدیران شرکت بالغ بر ۷۸ میلیارد ریال از محل اعتبارات جاری و استانی برای لایروبی و بازگشایی رودخانهها بهویژه نقاط حساس و تهیه نقشه خطرپذیری سیل مقابله با سیلاب احتمالی در استان اختصاص یافته است.
وی نقش اساسی سدهای استان بهویژه سد عمارت بهعنوان بزرگترین سد استان در کنترل بهموقع سیلابهای نیمسال اول سال ۱۴۰۲ را یادآور شد و گفت: بخشی از سیلابهای نیمسال اول که در بخش شمالی استان به وقوع پیوست در سدهای منطقه ذخیرهسازی شد و در فصل زراعی جاری برای استفاده بهینه کشاورزان منطقه تخصیص یافت.
سلیمی با تاکید بر مستندسازی و جمعآوری دادهها در حوزه بارش و سیلاب توسط شرکت آب منطقهای اردبیل بیان کرد: هماهنگی و همراهی دستگاههای مرتبط در بازه زمانی قبل از وقوع سیلاب باید بیش از پیش باید مورد نظر قرار بگیرد تا بهترین و مطلوبترین برنامهریزیها و اقدامات اجرایی موثر انجام شود.
مدیر رودخانهها و سواحل شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: سیلابی که در سال جاری در استان بهوقوع پیوست، باعث شد تا نگاه مسئولان به بحث مدیریت پیشگیرانه تعدیل و اقدامات عاجل در این زمینه با در نظر گرفتن خواسته و مطالبه مردم صورت بگیرد.
سلیمی افزود: مدیریت بهموقع و مناسب و اقدامات پیشگیرانه برای مواقع بارندگی و سیلاب احتمالی پیش رو در فصل پاییز در استان توسط دستگاههای مرتبط میتواند، عاملی شود تا از تلفات جانی و بروز مشکلات جدی جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: در این زمینه اقدامهای خوبی از جمله مطالعه نقشه خطرپذیری سیلاب در استان در دستور کار قرار گرفته است.