1

تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

 مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه تکمیل و بهره‌برداری از ۲۷۰ کیلومتر بزرگراه در دست اجرا در این استان نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، گفت: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های سربند – پارس‌آباد و سربند – مشگین‌شهر مستلزم استفاده از منابع مولدسازی است.

محبوب حیدری  ضمن تشریح عملیات اجرایی بزرگراه‌های در دست اجرا در استان اردبیل اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده نیاز این استان به بزرگراه حدود ۸۵۰ کیلومتر برآورد شده بود که از این میزان تاکنون ۲۷۲ کیلومتر احداث و به روی خودروها گشوده شده و بقیه مطابق زمان‌بندی احداث می‌شود.

وی با بیان اینکه احداث هر کیلومتر بزرگراه در مناطق دشت و تپه ماهور دست کم ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه دارد ، افزود: ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه در مناطق مختلف در استان در دست اجراست که با بهره‌برداری از این پروژه‌ها شاخص بهره‌مندی استان از بزرگراه به میانگین کشوری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه همه طرح‌های بزرگراهی استان دارای ردیف ملی است ، اظهار کرد: اگر منابع مورد نیاز به میزان ۱۰۰ هزار میلیارد ریال برای احداث بزرگراه‌های استان تامین شود تا ۲ سال آینده تمام طرح‌های بزرگراهی استان تکمیل و بهره‌برداری خواهد شد.

وی میزان مطالبات پیمانکاران حوزه بزرگراهی استان را ۱۳ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این میزان حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع ملی (اوراق مالی اسلامی) پرداخت شد و این استان در این زمینه جزو چهار استان کشور است که از منابع اوراق مالی اسلامی برای تکمیل طرح‌های بزرگراهی و پرداخت مطالبات پیمانکاران استفاده کرده است.

 

تکمیل پروژه سربند – پارس‌آباد مستلزم استفاده از منابع مولدسازی است

حیدری با اشاره به روند عملیات اجرایی جاده سربند – مشگین‌شهر گفت: برای احداث این مسیر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی هزینه شده و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز دیگر این طرح در موعد مقرر تکمیل می‌شود.

وی اظهار کرد: برای تکمیل مسیر سربند – پارس‌آباد و سربند – مشگین‌شهر ۱۰ هزار میلیارد ریال منابع از محل مولدسازی تامین می‌شود که در صورت همکاری شهرداری و فرمانداری پارس‌آباد این طرح تسریع شده و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به تصادفات در محورهای شمال استان اظهار کرد: اغلب تصادفات در این مسیر در ۶۰ کیلومتر منتهی به پارس‌آباد رخ می‌دهد و اجرای به موقع آن از اولویت‌های اداره کل راه و شهرسازی است.

حیدری با بیان اینکه پروژه‌های بزرگراهی داخل استان از سوی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل به اداره کل راه و شهرسازی تفویض می‌شود، ادامه داد: واقعیت این است که اجرای پروژه‌های بزرگراهی با توجه به شرایط موجود نیازمند هزینه‌های بسیار بالایی است و باید همه دستگاه‌ها و نهادها در این زمینه کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری پارس‌آباد باید زمین مورد نظر را تفکیک کرده و در اختیار اداره کل راه و شهرسازی قرار دهد تا از محل منابع فروش این زمین ، جاده سربند – پارس‌آباد و سربند – مشگین‌شهر تکمیل گردد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل بیان کرد: در مسیر سربند – پارس‌آباد به جز احداث ۲ تقاطع بقیه قطعات طرح اجرا شده و در سفر وزیر راه و شهرسازی به استان هم منابع مورد نیاز برای خط‌کشی این مسیر مطالبه می‌شود تا قسمتی از این مسیر تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

حیدری همچنین درباره اجرای ۲۷ کیلومتر بزرگراه مشگین‌شهر – پارس‌آباد گفت: ۲۷ کیلومتر از مسیر مشگین‌شهر – پارس‌آباد به مناقصه رفته و پیمانکاران طرح هم مشخص شده که در ایام دهه فجر با حضور مسئولان استان کلنگ‌زنی شده و عملیات اجرایی آن هم شروع می‌شود.

زمین مورد نیاز برای ۲۹ هزار متقاضی مسکن ملی تامین شد

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل همچنین در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان اردبیل گفت: زمین مورد نیاز برای همه ۲۹ هزار متقاضی مسکن ملی در استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود ۸۰۰ تا ۹۰۰ واحد مسکن ملی در استان تا پایان سال تحویل متقاضیان شود.

حیدری خاطرنشان کرد: در صورت همکاری سیستم بانکی و تامین به موقع آورده متقاضیان از خردادماه سال آینده تا پایان شهریورماه هم ۱۰ هزار تا ۱۱ هزار واحد مسکن ملی تحویل متقاضیان خواهد شد.

وی با بیان اینکه تکمیل واحدهای مسکن ملی نیازمند پرداخت آورده متقاضیان و تسهیلات بانکی است ، افزود: اگر آورده متقاضیان و تسهیلات بانکی به موقع پرداخت شود می‌توانیم مسکن متقاضیان را به موقع تحویل دهیم در غیر این صورت زمان اجرا و تحویل آن به متقاضیان به تاخیر خواهد افتاد.

قرارداد هشت هزار واحد بانکی نهضت ملی در استان هنوز منعقد نشده است

حیدری درباره همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات به متقاضیان اظهار کرد: هنوز قرارداد بانکی نزدیک هشت هزار واحد مسکن ملی منعقد نشده اگر بانک‌های عامل همکاری لازم را داشته باشند هیچ مشکلی در بحث ارائه تسهیلات به متقاضیان نخواهیم داشت.

وی همچنین از افزایش میزان تسهیلات بانکی واحدهای مسکن ملی خبر داد و گفت: از سال آینده میزان تسهیلات بانکی از ۵۵۰ میلیون تومان به ۸۵۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

حیدری با اشاره به تامین زیرساخت‌های مسکن ملی در استان افزود: تاکنون وزرات راه و شهرسازی یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در تامین زیرساخت‌های مسکن ملی استان هزینه کرده است.




۶ طرح آبخیزداری در استان اردبیل آماده افتتاح شد

 مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از افتتاح ۶ طرح آبخیزداری و آبخوان‌داری در دهه فجر امسال خبر داد.

محمود قلی‌زادهاظهار کرد: این طرح‌ها در مناطق مختلف استان با اعتبار بیش از ۷۴ هزارو ۷۳۰ میلیون ریال در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: این طرح‌ها شامل اجرای عملیات آبخیزداری بمنظور مدیریت روان آب‌های سطحی و کنترل سیلاب و فرسایش است که در شهرستان‌های اردبیل ، خلخال ، کوثر، گرمی و مشگین شهر اجرا شده است.

وی بیان کرد: با افتتاح طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری ۹۲۵ خانوار در این استان از مزایای طرح‌ها برخوردار خواهند شد.

قلی‌زاده با تأکید بر لزوم همکاری و تعامل بیش از پیش مردم با مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری ادامه داد: امیدواریم با مشارکت مردم در اجرای این طرح‌ها گام بلندی در راستای

ارتقای سطح منابع طبیعی و آبخیزداری برداریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: این طرح‌ها با هدف کنترل سیل و رسوب و تقویت پوشش گیاهی، تقویت آب چشمه‌ها و قنوات، کاهش اثرات خشکسالی و تقویت سفره‌های آب‌های زیر زمینی اجرایی شده‌است.




۵۴ طرح عمرانی شهرستان نیر در دهه فجر افتتاح می‌شود

فرماندار نیر از آماده افتتاح بودن ۵۴ طرح عمرانی با یک‌هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده در این شهرستان، برای ایام‌الله دهه مبارک فجر خبر داد.

 علیرضا حسینی در جلسه شورای اداری نیر گفت: طرح‌های قابل افتتاح در حوزه‌های عمرانی و خدماتی و در مناطق مختلف شهرستان تکمیل شده و بهره‌برداری از آنها با حضور مردم و مسئولان آغاز خواهد شد.

وی افزود: ۱۳ کمیته برای برنامه‌ریزی و اجرای آیین‌های دهه مبارک فجر در نیر فعال شده و ۵۰ عنوان برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی در مناطق مختلف به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اجرا خواهد شد.

حجت‌الاسلام آیت نعمتی ، امام جمعه نیر هم در این جلسه با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را فرصتی مناسب و مغتنم برای تبیین دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی دانست و مسئولان را بر خدمت بیشتر به مردم فراخواند.

در پایان این جلسه، از مدیران ساعی و فعال دستگاه‌های اداری نیر تجلیل و مهرداد معمر به عنوان دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بخش کورائیم شهرستان نیر معرفی شد.




واژگونی خودرو در جاده رضی _ گرمی ۶ مصدوم برجا گذاشت

۶ نفر در اثر واژگونی یک دستگاه خودرو در جاده رضی _ گرمی مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

به گزارش ، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به نقل از مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه، این حادثه طی تماس با اورژانس به دنبال واژگونی یک دستگاه خودرو پراید در جاده رضی به گرمی، سه راهی آغداش گزارش و امدادگران بلافاصله با اتوبوس آمبولانس و آمبولانس های ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.
بر اساس این گزارش ، ۶ مصدوم این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط اتوبوس آمبولانس و آمبولانس های فوریت های پزشکی به بیمارستان ولایت گرمی منتقل شدند.

.




پنج سرطان شایع استان اردبیل اعلام شد/ سرطان معده در رتبه اول

 مدیر واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، سرطان را دومین عامل مرگ و میر در این استان اعلام کرد و گفت: سرطان معده، پستان، پروستات، کولورکتال و مری پنج سرطان شایع در بین جمعیت زنان و مردان استان اردبیل به شمار می رود.

دکتر مهران آسایشی در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: در استان اردبیل سرطان معده شیوع بالاتری نسبت به بقیه نقاط کشور دارد به طوری که این استان از نظر شیوع سرطان معده، در رتبه اول کشوری قرار دارد.

وی بیان کرد: شیوع سرطان در جمعیت زنان و مردان استان اردبیل متفاوت است به طوری که در جمعیت مردان، سرطان معده در رتبه اول قرار دارد و بعد از آن سرطان‌های پروستات، کولورکتال، ریه و پوست، رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده است.

مدیر واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: در بین زنان این استان نیز، شیوع سرطان پستان بیشتر از سرطان معده بوده و رتبه اول را به خود اختصاص داده است و سرطان‌های کولورکتال، مری و تیروئید در رتبه‌های بعدی شیوع سرطان در جمعیت زنان استان قرار دارد.

وی با اشاره به تداوم برنامه تشخیص زودهنگام سرطان در تمام مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت استان اردبیل گفت: در این مراکز ارائه خدمات مربوط به سه سرطان پستان، کولورکتال و سرویکس به صورت رایگان انجام می‌شود.

دکتر آسایشی اضافه کرد: هم‌اکنون خدمات سطح دو برای افراد مشکوک شناسایی شده در برنامه تشخیص زودهنگام، در شهرستان پارس‌آباد، اردبیل و مشگین‌شهر(سرطان پستان) ارائه می شود.

وی بیان کرد: سبک زندگی جزو عوامل بسیار مهم در بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان محسوب می شود و علاوه بر این، استعمال دخانیات، چاقی، کم تحرکی، تغذیه ناسالم، خواب ناکافی، استرس و مصرف الکل از جمله عوامل خطرزای اصلی در بروز انواع سرطان به شمار می رود.

مدیر واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تاکید کرد: با اصلاح سبک زندگی می توان تا حد زیادی از بروز سرطان پیشگیری کرد و همان طور که سبک ناسالم زندگی ریسک ابتلا به سرطان و احتمال پیشرفت این بیماری را افزایش می‌دهد، در پیش گرفتن الگوهای رفتاری سالم نیز می توانند در پیشگیری از سرطان موثر باشد.

وی همچنین گفت: حدود یک سوم موارد ابتلای به سرطان قابل پیشگیری بوده و یک سوم دیگر نیز در صورت تشخیص زودهنگام و مداخلات درمانی مناسب، قابل درمان است.

دکتر آسایشی با بیان این که تشخیص زودرس در افراد در معرض خطر از طریق افزایش آگاهی در خصوص علایم و نشانه‌های هشداردهنده بروز سرطان و غربالگری در افراد سالم به منظور شناسایی ضایعات پیش سرطانی و در مراحل بسیار ابتدایی انجام می‌شود، اضافه کرد: مطالعات نشان می دهد که انجام برنامه‌های تشخیص زودهنگام، می تواند اثرات چشمگیری داشته و یکی از کارآمدترین سرمایه گذاری‌ها در کنترل سرطان باشد.

وی بیماریهای قلبی و عروقی، انوع سرطان و بدخیمی‌ها و نیز سوانح و حوادث را سه علت اول مرگ و میر در استان اردبیل طی سال ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و نیمه اول سال جاری اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، سرطان پستان، تیروئید، کولورکتال، پوست و معده به ترتیب شایعترین سرطان در بین زنان کشور و سرطان پروستات، پوست، معده، کولورکتال و مثانه به ترتیب شایعترین سرطان در بین مردان ایران به شمار می رود و در صورت در نظر گرفتن کل جمعیت بدون تفکیک از نظر جنس، سرطان پستان مقام اول را دارد.




حادثه رانندگی در جاده مغان _ اردبیل ۶ مصدوم برجا گذاشت

حادثه رانندگی در جاده مغان _ اردبیل ۶ نفر را مصدوم و راهی مراکز درمانی کرد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل  به نقل از مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه اعلام کرد: گزارش این تصادف زنجیره ای طی تماس با اورژانس به دنبال تصادف سه دستگاه خودرو پرشیا، پژو ۲۰۶ و سمند با یکدیگر در جاده مغان به اردبیل پنج کیلومتری پلیس راه اعلام شد.

بر اساس این گزارش ، امدادگران بلافاصله با اتوبوس آمبولانس و آمبولانس های ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شده و ۶ مصدوم این حادثه را پس از انجام اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان فاطمی اردبیل انتقال دادند.




مسمومیت هفت نفر با گاز مونوکسیدکربن در نمین

هفت نفر در اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در نمین مسموم و راهی بیمارستان شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به نقل از مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه، گزارش این حادثه روز جمعه طی تماس با اورژانس به دنبال مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در شهرستان نمین اعلام و امدادگران بلافاصله با آمبولانس های ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند.
در این حادثه هفت مصدوم این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه درمانی با آمبولانس فوریت های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان نمین منتقل شدند.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم‌ پزشکی اردبیل ، کم‌دقتی در استفاده از وسایل گرمایشی در اماکن سربسته و منازل مسکونی، به دلیل عدم رعایت هشدارهای امنیتی و سهل‌انگاری موجب رخ دادن حوادث ناگواری می‌شود.

این مرکز افزود: برای جلوگیری از بروز هر نوع حادثه ناگوار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن، مردم باید قبل از روشن کردن وسایل گرمایشی مثل بخاری، از متصل بودن صحیح دودکش ‏بخاری به بدنه بخاری و محل خروج گاز در ساختمان اطمینان حاصل کنند.

سرد شدن هوا و رعایت نکردن اصول ایمنی در کاربرد وسایل گرمایشی، همه ساله موجب مسمومیت و فوت تعدادی از اهالی استان اردبیل می‌شود.




۴۳ هزار میلیارد ریال صرف اجرا و تکمیل شبکه پایاب خدا آفرین شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل گفت: برای اجرا و تکمیل طرح شبکه آبیاری و زهکشی خدا آفرین در شمال استان تاکنون بالغ بر ۴۳ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

علی حیدری اناری ارزش روز اعتبارات هزینه شده در این طرح را بالغ بر ۴۵۰ هزار میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: با صرف این اعتبار پیشرفت فیزیکی طرح خدا آفرین در منطقه مغان هم اکنون به بالای ۹۳ درصد رسیده است.

وی با تاکید بر تداوم اجرای طرح‌های عمرانی بخش آب استان اردبیل اظهار کرد: بخشی از طرح‌های آبی استان از جمله احداث سدهای عمارت و عنبران اوایل امسال مورد بهره برداری قرار گرفت و بخش دیگری هم از جمله طرح آبرسانی نمین و عنبران و طرح بزرگ خدا آفرین با همت همکاران و پیمانکاران در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

حیدری اناری با اشاره به ضرورت ارائه گزارش از روند اجرای طرح‌های بخش آب استان ادامه داد: با ارائه گزارش از پیشرفت مطلوب طرح‌ها از طریق رسانه‌ها باید در بین مردم امیدآفرینی کنیم و آنها را در جریان روند اجرای طرح‌ها بگذاریم.

۸۰۰ قرارداد راکد بخش آب اردبیل تعیین تکلیف شد

وی تعیین تکلیف قراردادهای راکد و بلاتکلیف را از جمله اقدامات موثر سال‌های اخیر در بخش آب استان اعلام کرد و افزود: در سه سال گذشته بالغ بر ۸۰۰ فقره قرارداد راکد و بلاتکلیف تعیین تکلیف شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل با اشاره به اجرای برنامه‌های مربوط به مهندسی ارزش در طرح‌های در دست اجرای بخش آب استان تصریح کرد: با مهندسی ارزش در سه سال اخیر بالغ بر ۶ هزار میلیارد ریال در اجرای طرح‌های بخش آب استان صرفه جویی شد.

وی همچنین تقویت نقاط مثبت و اصلاح نقاط ضعف و منفی در اجرای طرح‌های عمرانی طی سال‌های گذشته را یادآور شد و افزود: با این روش می‌توان روند اجرای طرح‌ها را سرعت بخشیده و از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری کرد.

حیدری اناری درباره ضرورت پرداخت حق و حقوق کارگران در طرح‌های بخش آب استان گفت: در سه سال اخیر یکی از برنامه‌های مهم بخش آب استان نظارت بر اجرای بهینه طرح‌ها در کنار پرداخت حق و حقوق کارگران بود طوری که در بیشتر این طرح‌ها شاهد به روز شدن هزینه‌ها هستیم.

اجرای طرح های آبی تعطیل نمی شود

وی اظهار کرد: وضعیت منابع مالی طرح‌ها را در بازه‌های مختلف زمانی باید مورد بررسی قرار داده و نگذاریم هیچ طرحی به دلیل تاخیر در پرداخت اعتبارات تعطیل شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل با بیان اینکه در سه سال اخیر هیچ طرح آبرسانی در استان تعطیل نشده است ، افزود: نظارت و بازرسی از طرح‌ها در بازه‌های زمانی کوتاه انجام می‌گیرد و طی این سال‌ها هیچ طرح آبرسانی تعطیل نشده است.




۷۰درصد ارز کشور از جزیره خارگ تامین می شود

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: پایانه صادراتی جزیره خارگ، به‌عنوان تامین‌کننده بیش از ۷۰ درصد ارز مورد نیاز کشور و نقطه اتصال به مشتریان جهانی، از اهمیت حیاتی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس اسدروز در نشست بررسی راهکارهای افزایش تعامل با جامعه خارگ اظهار کرد: برنامه‌ریزی هدفمند و توسعه متوازن برای کاهش مسائل مردم خارگ نیازمند تمرکز بیشتر بر مسئولیت‌های اجتماعی و آینده‌نگری در این حوزه است

وی بیان کرد: شرکت پایانه‌های نفتی ایران باید علاوه بر انجام وظایف تخصصی خود، نقش مؤثری در کاهش مشکلات مردم این منطقه ایفا کند.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران تصریح کرد: توسعه متوازن زمانی محقق می‌شود که محیط پیرامونی نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد و این شرکت باید با رویکردی انسان‌محور و اخلاق‌مدار، در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی مردم خارگ تلاش کند.

وی یادآور شد: این نشست‌ها فرصتی مناسب برای مرور دستاوردهای گذشته و برنامه‌ریزی دقیق برای آینده است.

اسدروز تصریح کرد: برای تحقق اهداف کلان وزارت نفت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، باید از شعارزدگی و اقدامات نمادین پرهیز کرد.

وی گفت: برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند، بر اساس دانش روز و تجربیات گذشته، لازمه ارتقای کیفی مسئولیت‌های اجتماعی است.

در این نشست، معارفیان، هویداپور، باقری‌مقدم، حقیقی، پیرزاده و ستایشی، مدیران اسبق عملیات عمومی با بیان خاطرات و تجربیات خود، بر اهمیت تقویت تعاملات میان نسل‌های مدیریتی و توجه ویژه به نیازهای مردم خارگ تأکید کردند.

این نشست، که به ابتکار دشتی‌زاده، سرپرست فعلی مدیریت عملیات عمومی برگزار شد، فرصتی برای مرور تجربیات، برنامه‌ریزی آینده و تقویت نقش شرکت پایانه‌های نفتی ایران در توسعه متوازن جزیره خارگ و ارتقای کیفی مسئولیت‌های اجتماعی بود.




بیش از ۸۷ تن انواع نهاده‌های دامی احتکاری در نمین کشف شد

 رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل از کشف ۸۷ تن و ۵۰۰ کیلوگرم انواع نهاده‌های دامی به ارزش بیش ۱۳میلیارد ریال در انباری در شهر نمین خبر داد.

سرهنگ غفار براتی افزود: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه ناامن‌کنندگان اقتصاد کشور و به دنبال دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر احتکار نهاده های دامی در انباری واقع در شهر نمین، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل با شناسایی و انجام بررسی‌های تخصصی و تحقیقات میدانی صحت گزارش را تایید و با هماهنگی قضایی به همراه بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی اظهار کرد: ماموران در بازرسی از این انبار ۸۷ تن و ۵۰۰ کیلوگرم انواع نهاده های دامی از جمله ذرت، جو و سویا که به صورت غیرقانونی و بدون مجوز و با هدف احتکار دپو شده بود، کشف و ضبط کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل با اشاره به اینکه با استعلام از سامانه جامع انبار وزارت صنعت، معدن و تجارت مشخص شد انبار مدنظر در سامانه جامع انبارهای وزارتخانه ثبت نشده و احتکار بودن کالاهای مکشوفه محرز است، بیان کرد: کارشناسان ارزش این محموله کشف شده را بیش از ۱۳ میلیارد ریال اعلام کردند.

سرهنگ براتی با اشاره به اینکه با دستور قضایی این انبار پلمب شد، اضافه کرد: پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شد.

وی ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های نیروی انتظامی است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل گفت: پلیس با کسانی که بخواهند در بازار اختلال ایجاد کرده و با قاچاق و احتکار اقلام مورد نیاز مردم، قیمت‌ها را بالا ببرند برابر قانون قاطعانه برخورد می‌کند.

سرهنگ براتی با اشاره به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست، هرگونه مورد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.