1

قهرمانی فوتسال ناشنوایان زیر ۲۱ سال جهان/ دریغ از حمایت و همراهی

عدم رعایت عدالت در ورزش و در برخورد با قهرمانی‌ها و نتایج به‌دست‌آمده توسط تیم‌ها می‌تواند پیامدهای نامطلوبی داشته باشد.

بعضی از فدراسیون‌ها که از قدرت چانه‌زنی بیشتری برخوردارند به‌راحتی می‌توانند هزینه‌ها و اعتبارات مورد نیاز خود را جذب ‌کنند و برخی‌ها چون فدراسیون ناشنوایان از اعزام تیم‌های ملی جودو و تکواندو به قهرمانی جهان باز می‌ماند و با تیمی چون فوتسال زیر 21 سال ناشنوایان به مقام قهرمانی جهان می‌رسد ولی سخن از مشکلاتی است که این تیم با آن‌ها مواجه بوده .است

درحالی‌که فوتبال ما و فدراسیون عریض و طویل آن با نمونه‌های مختلفی از بی‌توجهی‌ها و فساد در زیر مجموعه‌هایش مواجه می‌باشد و شایعات مختلفی از نابسامانی تیم‌ها و بازارگرمی بازیکنان برای بالابردن دستمزدها به گوش می‌رسد، زمانی که دلالان و آتش‌بیاران معرکه فوتبال در جنب‌وجوش هستند تا رقم قراردادهای بازیکنان را بالا ببرند و از کنار آن سود قابل‌توجهی به جیب بزنند، تعدادی جوان کم توقع و لایق با کم‌ترین امکانات به مسابقات فوتسال جهانی ناشنوایان اعزام می‌شوند و با اقتدار به مقام قهرمانی می‌رسند ولی آب از آب تکان نمی‌خورد.

وقتی خبر موفقیت دلاورمردان فوتسال ناشنوایان زیر 21 سال منتشر می‌شود در کنار آن مطلبی از حامد اردستانی مسئول انجمن فوتسال ناشنوایان مبنی‌بر مشکلات مالی تیم منتشر می شود، این سؤال در ذهن علاقه‌مندان به ورزش و طرفداران رعایت عدالت در آن مطرح می شود که این‌همه بی‌توجهی و یا تبعیض چرا؟

تا زمانی‌که در ورزش و رشته‌های مختلف، هر چیز بر سر جای خودش نباشد و تقسیم امکانات و تخصیص بودجه به‌درستی و با رعایت اصول مورد قبول انتجام نپذیرد برای از بین بردن تبعیض و ناعدالتی در ورزش امیدی نخواهد بود.

دلاورمردان فوتسال ناشنوایان زیر 21 سال برای رسیدن به فینال، تیم پرقدرت برزیل را شکست دادند و در دیدار پایانی در برابر میزبان رقابت‌ها قزاقستان در وقت قانونی ۳ بر ۳ مساوی شدند ولی در وقت‌های اضافی توانستند ۷ بر ۴ پیروز شوند و برای دومین بار قهرمانی جهان را از آن خود بکنند.

این جوانان و این افتخارآفرینان، شایسته تجلیل و تقدیرند. با کمبود اعتبار و با بی‌توجهی، دلسردی و ناامیدی را در اردوی آن‌ها حاکم نکنیم و با نگاهی پدرانه بر همه‌ی موفقیت‌ها ارج نهیم و برای ادامه این قبیل موفقیت‌ها از هیچ کوششی دریغ نکنیم.




تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران قهرمان جهان شد

تیم ملی فوتسال ناشنوایان کمتر از ۲۱ سال ایران با پیروزی برابر قزاقستان در فینال برای دومین بار قهرمان جهان شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان، تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران در دیدار پایانی دومین دوره مسابقات قهرمانی جهان فوتسال ناشنوایان کمتر از ۲۱ سال ۲۰۲۴ به مصاف قزاقستان میزبان رفت و با برتری مقابل حریف برای دومین بار عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

دو تیم در وقت قانونی به تساوی ۳ بر ۳ رسیدند و در نهایت ملی پوشان کشورمان در وقت‌های اضافه توانستند با برتری ۷ بر ۴ برای دومین بار قهرمانی جهان فوتسال ناشنوایان در سال ۲۰۲۴ از آن خود کنند.

در این مسابقه امیررضا حسن زاده ۴ گل، ایلیا فیاض، پوریا سعیدی و ابراهیمی هر کدام ۱ گل برای ایران به ثمر رساندند.

عبدالحامد اردستانی سرپرست تیم، جبرئیل یوسفی پور مدیر فنی تیم، مهدی صانعی سرمربی، هادی عبدالهی مربی، محمد علی عرب مترجم تیم و ایمان کریمی افشار به عنوان مسؤل پشتیبانی این تیم را هدایت و همراهی می‌کردند.




تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران قهرمان جهان شد

 فوتسالیست‌های ناشنوای کشورمان در فینال پنجمین دوره مسابقات قهرمانی جهان در سائوپائولو برزیل، از ساعت ۲۳:۳۰ روز شنبه ۲۷ آبان ماه آبان ماه به مصاف تیم پرقدرت سوئد رفتند و پس از تساوی یک بر یک در وقت قانونی، در ضربات پنالتی ۳ بر صفر به برتری رسیدند و بر سکوی قهرمانی ایستادند.

اعضای تیم ایران را مهدی کرمعلی، علی اکبر احمدوند، اسماعیل دژه، علیرضا مختارآبادی و مصطفی حیدری تشکیل دادند.

علیرضا مختارآبادی هم در وقت قانونی فینال و هم در پنالتی برای تیم ملی کشورمان گل‌زنی کرد و ‌اسماعیل دژه، علی اکبر احمدوند دیگر گل‌ها را در ضربات پنالتی به ثمر رساندند و هر سه پنالتی تیم سوئد توسط مهدی کرمعلی مهار شد.

در دیدار رده بندی نیز تیم ژاپن با نتیجه ۳ بر ۲ تیم تایلند را شکست داد و سوم شد.




مرتضایی: مدیریت بازی توسط داوران معضل بزرگ فوتسال است

سرمربی تیم فوتسال فرش‌آرا، گفت: مشکل اصلی فوتسال ایران مدیریت امر قضاوت است که با این اتفاق به تیم‌های زیادی اجحاف می‌شود.

مجید مرتضایی سرمربی فرش آرا در خصوص داوری در لیگ برتر فوتسال ایران اظهار داشت: شکل داوری در ایران با دنیا تفاوت دارد. وقتی داوری در جام جهانی و دیگر تیم‌های آسیایی را می‌بینیم، متوجه می‌شویم که این تفاوت، بسیار زیاد است.

وی افزود: به طور مثال ۱۲ دقیقه به بازی باقی مانده و در هشت دقیقه ابتدایی تیم حریف ۵ خطا شده است اما ناگهان می‌بینیم داور بازی قصد دارد بازی را مدیریت کند. داور در این لحظه خطاهای ۱۰۰ درصد را روی تیم ما نمی‌گیرد و خطاهای ۲۰ درصد را برای حریف سوت می‌زند. در جواب اعتراض ما نیز می‌گویند که فشار روی تیم حریف است و می‌خواهیم از این فشار کم کنیم.

سرمربی تیم فوتسال فرش آرا مشهد اضافه کرد: در بازی که مسلط هستیم و به صورت دائم حمله می‌کنیم، ۵ خطا می‌شویم و دیگر نمی‌توانیم به تیم حریف فشار بیاوریم چرا که داوران سوت ها را به سود تیمی که عقب است، می‌زنند. این اتفاقات باعث می‌شود تیم حریف به بازی برگردد و حتی بازی را ببرد. این مدیریت بازی اتفاق بسیار بدی در فوتسال ماست. داور می‌گوید می‌خواهیم سر و صدا های حریف را بخوابانیم.

مرتضایی تصریح کرد: متاسفانه این اتفاقات باعث می‌شود برخی از بازیکنان که بازی آن‌ها با نگرفتن خطا توسط داوران بزرگ می‌شود، به تیم ملی راه پیدا می‌کنند و وقتی با آن‌ها به جام جهانی می‌رویم، این موضوع نمایان می‌شود.

وی بیان کرد: ۲ سال است که تماشاگران در سالن حضور ندارند، برای چه داوران مدیریت می‌کنند؟ در گذشته می‌گفتند که ۲ هزار تماشاگر در سالن حضور دارد و شاید وارد زمین شوند اما حالا که نیستند، چرا بازی‌ها مدیریت می‌شوند؟ متاسفانه برخی دوستان از حرف‌های من بد برداشت کردند. موضوع من نه بازیکنان هستند و نه داوران. مشکل من محتوای داوری در فوتسال کشورمان است. مدیریت و مماشات باید از بین برود. همه خطاها یکی هستند اما متاسفانه در ایران تعاریف مختلفی دارد.

سرمربی تیم فوتسال فرش‌آرا مشهد گفت: با همه داوران رفیق هستم و قبل از بازی‌ها که صحبت می‌کنیم، خودشان می‌گویند که این مدیریت وجود دارد. داور خوب خیلی داریم. چند داور که خداحافظی کردند، به نظرم زود بود و باید می‌ماندند تا داوران جوان‌تر از آن‌ها تجربه کسب کنند. باید در داوری شهامت وجود داشته باشد. وقتی بازیکنی خطا می‌کند، داور نباید به ملی‌پوش بودن، تیم او یا ضعیف بودنش نگاه کند. خطا، خطا است.

وی ادامه داد: اگر داوری‌ها عادلانه باشد، تیم‌ها می‌توانند سرشان را بالا بیاورند. تیم ما دو بازی مهم خود مقابل مس سونگون و کراپ الوند را به همین دلیل از دست داد




سه شنبه داغ ورزشی

ورزش ایران و اروپا امروز شاهد برگزاری رقابت های مختلف ورزشی است.

*والیبال قهرمانی آسیا
تایلند،هنگ کنگ
ساعت 10:30
شبکه ورزش

*والیبال قهرمانی آسیا
ژاپن،هند
ساعت 13:30
شبکه ورزش

*لیگ برتر ووشو
ساعت 16:00
شبکه ورزش

*یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا
استقلال تاجیکستان،پرسپولیس
ساعت 19:30
شبکه 3

*جام جهانی فوتسال
ایران،صربستان
ساعت 19:30
شبکه ورزش

*یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا
النصر،تراکتور
ساعت 20شبکه ورزش

*لیگ قهرمانان اروپا
یانگ بویز،منچستر یونایتد
ساعت 21:15

لیگ قهرمانان اروپا
*بارسلونا،بایرن مونیخ
ساعت 23:30
شبکه 3

*لیگ قهرمانان اروپا
چلسی،زنیت
ساعت 23:30
شبکه ورزش

*لیگ قهرمانان اروپا
مالمو،یوونتوسساعت 23:30




تیم‌های استانی در رقابت‌های منطقه‌ای و کشوری

رئیس هیئت فوتبال استان گفت: امسال 28 تیم از استان در رقابت‌های فوتبال و فوتسال کشوری حضور دارند.

وی در مصاحبه‌ای گفت: از این تعداد تیم، 18 فوتسالی و 10 تیم فوتبالی در رقابت‌ها حضور دارند.

امیدواریم که همه تیم‌های حاضر در رقابت‌ها بتوانند نتایج مطلوبی کسب کنند. همت دست اندرکاران تیم‌های شرکت کننده در رقابت‌های فوتبالی و فوتسالی را باید ستود چرا که علیرغم مشکلات مالی و عدم حمایت‌ها، اقدام برای حضور در مسابقات و فراهم کردن امکان فعالیت‌های فوتبالی و فوتسالی جوانان استان کاری ارزشمند و قابل تقدیر است.

آرزو می‌کنیم در پایان رقابت‌ها و در بررسی نتایج کلی تیم‌های استان در رقابت‌های منطقه‌ای و کشوری، شاهد موفقیت‌ها و شگفت‌سازی آنها باشیم.

تعدای از تیم‌های یاد شده در رقابت‌های منطقه‌ای حضور دارند. مسابقات منطقه‌ای پائین‌ترین سطح رقابت‌های فوتبال محسوب می‌شود.

مسلما با درخشش و صعود تیم‌ها، فوتبال استان می‌تواند در سال آینده نمایندگان بیشتری در رقابت‌های کشوری داشته باشد.

 




فوتسال کوثر و بی‌توجهی مسئولان

وقتی خبر درماندگی یکی از زحمتکشان فوتسال استان و شهرستان کوثر را در ارتباط با حضور در رقابت‌های لیگ دسته یک نوجوانان کشور می‌شنویم بی‌اختیار به یاد ادعای مسئولین فوتبال استان مبنی بر توسعه پایدار فوتبال در سطح منطقه می‌افتیم.

کسی‌که سال‌ها عمر خود را در فوتسال گذرانده و در این ارتباط کارنامه قابل قبولی هم دارد حالا برای تأمین ورودیه رقابت‌های کشوری به هر دری می‌زند و وقتی کاری از پیش نمی‌برد و حمایت نمی‌شود چاره‌ای جز افسوس خوردن به حال و روز ورزش و خندیدن به شعارها و ادعاهای مسئولین نمی‌تواند داشته باشد.

آینده سازان شهرهای محروم استان چه گناهی مرتکب شده‌اند؟ وقتی امکانات نباشد، وقتی ورزش در اولویت‌های اولیه مسئولین قرار نگیرد، زمانی که مسئول یک شهر و منطقه با ورزش بیگانه باشد باید اصغر محمدزاده‌ها خون دل بخورند و در نزد شاگردانشان شرمنده بشوند.

حال مسئولان بیایند و در رسانه‌ها در خبر رسانی، شعار دادن و ارائه عملکردها از یکدیگر سبقت بگیرند، بیایند خود را قهرمان عرصه خدمت رسانی معرفی نمایند، کاری بکنند که در فضای مجازی هر روز حرفی و سخنی از آن‌ها به چشم بیاید ولی اگر همه این اقدامات در کنار هم قرار بگیرند قادر به باز کردن گره کوچکی از مشکلات نوجوانان فوتسالیست شهرستان کوثر نبوده و نخواهد بود.

نوجوانی که با هزاران امید و در شرایط سخت کرونایی ماه‌ها تمرینات سخت و منظمی را پشت سر گذاشته و در آستانه آغاز رقابت‌ها با خبر عدم حضور مواجه می‌شود آیا انگیزه‌ای برای ادامه ورزش در او باقی می‌ماند؟ آیا عدم اعتماد به مسئولین در دل و جان آنها لانه نمی‌کند؟

و اما اصل ماجرا را از زبان مربی نام آشنای فوتسال استان اصغر محمدزاده بشنویم: “در سال جاری امتیاز لیگ برتر نونهالان را گرفتم که متأسفانه تأمین ورودیه آن امکان پذیر نشد و در ادامه قرار براین شد که به جای تیم ناجیان مشگین شهر در دسته اول حضور پیدا بکنیم و باز به سد بزرگی به نام مشکل مالی برخورد کردیم”.

“برای خانواده‌ها و اولیای بازیکنان در شرایط اقتصادی موجود امکان کمک مالی وجود ندارد و متأسفانه مسئولین شهر نیز از کنار عشق نوجوانان و جوانان منطقه بی‌تفاوت عبور می‌کنند”.

“در حال حاضر تیم خوبی در اختیار دارم که می‌تواند در رقابت‌ها حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد ولی چه باید کرد که نمی‌توانیم و قدرت آن را نداریم که بر مشکلات مالی غلبه پیدا بکنیم”.

“حضور در رقابت‌ها بیش از 300 میلیون ریال هزینه نیاز دارد. من حاضرم که نصف آن را تقبل بکنم و برای تأمین بقیه نیز مسئولین باید به ما کمک بکنند که با توجه به سابقه چندان امیدی به این کار وجود ندارد”.

در حالی که همه از لزوم توجه به جوانان و نوجوانان دم می‌زنند و برای پر کردن اوقات فراغت ده‌ها تئوری ارائه و مطلب می‌نویسند در عمل کار چندانی در تحقق این شعارها انجام نمی‌دهند.

آیا استاندار اردبیل نمی‌تواند برای نوجوانان شهرستان کوثر 150 میلیون ریال مساعدت مالی نماید؟ نماینده شهرستان چطور؟ تأمین نیازهای مالی یک تیم فوتسال کمترین کاری است که نماینده منطقه  در حق نوجوانان و جوانان می‌تواند انجام بدهد.

 




لیگ برتر و دسته یک مدارس استان راه اندازی می شود

رئیس هیات فوتبال استان اردبیل گفت : لیگ برتر و دسته یک مدارس استان برای اولین بار در کشور در اردبیل راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل؛ درراستای حضور موفق در بازی های آسیایی، پاراآسیایی و المپیک جوانان و سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر باحضور مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل جلسه باهیئت فوتبال استان برگزار و برنامه ها و عملکرداین هیئت برگزار شد .

دراین جلسه رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل بابیان اینکه آماده سازی برای راه اندازی لیگ فوتبال مدارس استان انجام گرفته است گفت : در سالجاری به همت هیئت فوتبال لیگ برتر و لیگ دسته یک مدارس استان برای اولین بار در کشور در اردبیل راه اندازی می شود.

او با بیان اینکه امسال جهت استعدادیابی فستیوال زیر ۱۰ الی ۱۲ سال را برگزار می کنیم خاطرنشان کرد: درسال جاری همچنین ساماندهی و بهیه سازی مدارس فوتبال سطح استان را با جدیت پیگیری می کنیم .

رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل با اشاره به اینکه هیات های ورزشی برای رسیدن به موفقیت باید برنامه هدفمند داشته باشند اظهار کرد : هیات تمام تمامی کارهای خود را از روی برنامه ریزی و هدفمند جلو میبرد .

وی افزود : درحال حاضر در رشته فوتسال 2 تیم از اردبیل دررده سنی بزرگسالان درلیگ دسته 2 کشور حضور دارد . همچنین دربحث داوری هم ازاستان داورانی در لیگ های مختلف قضاوت می کنند .امسال بیش از ۲۷۸ مورد مسابقه فوتسال رسمی درسطح کشور برگزار و قطعا نمایندگان اردبیل هم شرکت خواهند داشت.

او در پایان با اشاره به اینکه تلاش می کنیم خود را برای المپیاد استعدادهای برتر آماده کنیم افزود: برای حضور موفق دراین رقابت ها نیاز به بودجه و برنامه ریزی دقیق داریم و دراین راستا تلاش می کنیم .

 




اردبیل در لیگ برتر فوتسال

حضور فوتسال اردبیل در لیگ برتر، بهترین، شیرین ترین و دلچسب ترین خبر ورزشی در اولین ماه های سال جاری بود.

روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان در خبری که بر روی سایت قرار داده از قول رئیس هیئت فوتبال استان اعلام داشته است: ”در حال حاضر در رشته فوتسال از استان تیم در لیگ برتر و لیگ دسته ۲ حضور دارد“.

خدا را شکر که بالاخره آرزوی چندین ساله دوستداران فوتبال و فوتسال برای داشتن نماینده ای در لیگ برتر برآورده می شود و بر اساس گفته رئیس هیئت، استان در لیگ برتر اردبیل صاحب کرسی و تیم می شود.

در فصل گذشته در رقابت های لیگ برتر از استان تیمی حضور نداشته و مسلما این خبر خوب برای فصل آینده است که می تواند موجی از خوشحالی و رضایت از دست اندرکاران امر و عاملان این موفقیت را به همراه داشته باشد.

در پیگیری این خبر، روابط عمومی اداره کل صحت نقل و قول از رئیس هیئت فوتبال استان را تأیید کرد. اردبیل با برخورداری از امکانات استاندارد برای فوتسال می تواند در صورت حمایت های لازم علاوه بر استمرار حضور در لیگ برتر، موجبات صعود تیم های دست دومی به لیگ دسته یک را نیز فراهم بکند.

متأسفانه در فصل گذشته دو تیم فوتسال استان

در لیگ دسته دو امکان صعود از دور مقدماتی را به دست نیاوردند ولی اگر کوره فوتسال استان با حضور یک تیم در لیگ برتر داغ شود مسلما راه موفقیت برای تیم های لیگ دو و تیم های حاضر در رقابت های مناطق نیز هموار می شود.

بدون شک رئیس هیئت فوتبال استان با اعلام کلی این خبر در آینده با پرداختن به مساپل جزپی و چگونگی تشکیل تیم و ارگان ها و یا شرکت های حامی آن اطلاعات بیشتری را در اختیار علاقه مندان قرار خواهد داد.

اگر خبر گفته شده توسط رئیس هیئت فوتبال استان در مورد لیگ برتر فوتسال که در دیدار با مدیر کل ورزش بیان شده تحقق یابد نام و یاد بانیان این کار به نیکی در تاریخ ورزش این دیار به ثبت رسیده و منتی بزرگ بر گردن ورزش استان خواهد بود.

ادعای حضور یک تیم از فوتسال استان در لیگ برتر امیدواریم مقدمه ای برای صعود تیم های فوتسالی حاضر در دسته دو به دسته یک و مناطق به دسته سه باشد.

با اطلاعاتی که در آینده در این مورد داده می شود جامعه ورزش با زحمات طاقت فرسا و در نوع خود شاهکاری که منجر به اعلام موجودیت تیمی از استان در لیگ برتر فوتسال شده آشنا می شوند و در مقابل عظمت کار دست اندرکاران مربوطه اش سر تعظیم فرود می آورند. انشااله.

 




جوانگرایی آری یا نه

حضور تیم کشتی فرنگی هیأت کشتی استان در رقابت های لیگ دسته یک باشگاه های کشور زمینه پرداختن به جوانگرایی در ورزش و اهمیت آن را مورد توجه قرار داده است.
کادر فنی تیم ادعا کرده است که در فصل جاری استفاده از نیروهای جوان و بومی استان در ترکیب تیم را در دستور کار قرار داده اند و بدون توجه به نتایجی که رقم می خورد کسب تجربه و رقابت سالم را به عنوان یکی از اهداف حضور در این مسابقات اعلام نموده اند.
جوانگرایی و توجه به جوان هایی که می توانند آینده کشتی استان را ترسیم نمایند یک ضرورت است. کارشناسان منصف همواره استفاده از جوانان و بها دادن به آن ها را تضمینی برای موفقیت در آینده می پندارند. جوانگرایی در ورزش می تواند انرژی و پویایی قابل توجهی را ایجاد بکند و با دوراندیشی و ارائه راهکار مناسب برای استفاده از آن ها روزهای خوبی را برای ورزش تدارک ببیند.
جوانگرایی آینده نگری است و این قانون نانوشته ای است که همه آن را پذیرفته اند. تحقق این اصل مهم در رشته های مختلف ورزشی همواره مورد تأکید دوستداران واقعی و علاقه مندان صادق ورزش بوده است.
تزریق نیروی جوانی بر هر تیم ورزشی می تواند مشکلات را به حداقل برساند و ورزش را از یک پشتوانه مطمئن و قابل اعتماد برخوردار نماید.
در ورزش اگر به تک مهره ها دل خوش شود و عزمی برای پرورش استعدادها و میدان دادن به جوانان حاکم نباشد ، اگر پشتوانه سازی برای تیم ها و رشته های مختلف در سایه ورزشکاران اسمی به فراموشی سپرده شود نتیجه ای جز ضعف و خالی شدن سبد رشته ورزشی از نیروهای آینده ساز و در نهایت شکست و کسب نتایج نامطلوب چیزی به دنبال نخواهد داشت.
در کنار ضرورت استفاده از جوانان در ترکیب تیم های رشته های مختلف ورزشی روی آوردن به محقق کردن این ضرورت نیز می تواند یک ریسک محسوب شود. معمولا مربیانی که به کار خود اطمینان داشته باشند و از علم و دانش کافی برای پرورش استعدادها برخوردار باشند این ریسک را با تمام وجود می پذیرند و اما مربیانی که خروجی کلاس های آموزشی آن ها تأسف بار باشد به طرق مختلف در مقابل جوانگرایی جبهه گیری می کنند و با استفاده از روش های مختلف برای خاموش کردن صدای طرفداران جوانگرایی اقدام می کنند.
کادر فنی تیم کشتی فرنگی هیأت استان مدعی شده است که امسال در لیگ یک به دنبال جوانگرایی بوده و می خواهند این رقابت ها را به عرصه ای برای محک خوردن جدی جوانان جویای نام تبدیل بکنند.
جوانگرایی در ترکیب تیم اردبیل می تواند روحی تازه در کالبد کشتی فرنگی استان بدمد . بهره گیری از پتانسیل موجود در بین جوانان امکانی است که کمترین دستاورد آن می تواند رشد کشتی در سطح استان را رقم بزند.
کشتی ورزش اول استان است. مسلما کسانی که دل در گرو این رشته داشته و سربلندی آن را آرزو می نمایند از هر حرکتی که می تواند در احیای آن مؤثر باشد حمایت می کنند. استفاده و بهره بردن از جوانان در کنار با تجربه ها نعمت بزرگی برای این رشته ورزشی بوده و امید می رود تا پایان رقابت ها کادر فنی بر آنچه گفته و اعتقاد دارند پایبند باشند.
در کنار همه اقداماتی که می تواند برای کشتی استان نتایج مثبت به همراه داشته باشد تدوین برنامه بلند مدت یکی از اساسی ترین نیازها می تواند به حساب آید.
اگر هیأت کشتی استان برنامه محور نباشد و روزمرگی و باری به هر جهت بودن را بر مطالعه، پژوهش و تدوین برنامه بلند مدت ترجیح بدهد سخن از جوانگرایی و آینده روشن جز آب در هاون کوبیدن نتیجه دیگری در بر نخواهد داشت.
برنامه محور بودن باید در عمل به اثبات برسد چرا که می توان سخنان زیبا و پرمحتوی را برزبان جاری ساخت ولی در حال حاضر برنامه ریزی و عمل به آنچه مورد تصویب قرار می گیرد نیاز کشتی استان می باشد.