1

تحول مدیریتی با کار شدنی است نه با مصاحبه

جامعه ورزش در انتظار است تا اثرات تغییر مدیریتی در وزارت ورزش و جوانان را شاهد باشد. احمد دنیا مالی از همان روزی که برای وزارت ورزش و جوانان مطرح شد تا به امروز حرف‌های قشنگ و امیدوارکننده‌ای زده است. البته این‌که مسئول تازه منصوب شده صحبت از تحول، برنامه‌ریزی و آینده روشن بکند به یک امر عادی و بخصوص در ورزش تبدیل شده‌است ولی این‌بار که ادعاها سینه‌ی آسمان را می‌شکافد باید گفته‌ها و وعده‌ها به سر منزل مقصود برسند تا تفاوت این دوره مدیریتی با دوره‌های قبل به نمایش گذاشته شود.

همه به این باور رسیده‌اند که ورزش نیاز به تحول دارد. در دهه‌های اخیر خیلی‌ها با این ادعا بر سر کار آمده‌اند ولی سنگ‌اندازی‌ها و مانع‌تراشی‌ها و رفتار دوستان نقاب‌زده همواره به‌عنوان مانعی بزرگ برای تحقق این خواسته‌ها عمل کرده‌اند. اگر به این نتیجه برسیم که تحول مدیریتی با کار شدنی است نه با مصاحبه خیلی از مشکلات موجود می‌تواند قابل‌حل باشد. اگر فقط حرف بزنیم و جملات زیبا برزبان جاری بکنیم انتظاری که جامعه ورزش از وزیر دارد برآورده نخواهد شد. چنانچه روند کنونی تداوم داشته باشد وضعیت ورزش با تغییری مواجه نخواهد شد و رشد و شکوفایی استعدادها و توانایی‌های بالقوه آن با تمام ظرفیتی که دارد بر وفق مراد نخواهد شد.

تا زمانی‌که ورزش از دام و سلطه حاشیه‌سازان و استادان راه انداختن بحث‌های انحرافی نجات پیدا نکند درب آن به همان پاشنه قبلی خواهد چرخید و با هیچ تحولی روبه‌رو نخواهد شد.

ورزش بیش‌از هر چیز نیازمند کار مخلصانه، مدبرانه و عاقلانه است. سپردن مسئولیت امور آن به اشخاصی که از این ویژگی‌ها فرسنگ‌ها فاصله داشته باشند ضربه به ورزش تلقی می‌شود.

عملکرد بخش‌های مختلف ستادی، فدراسیون‌ها و ادارات کل استان‌ها نشان خواهد داد که تکیه افراد امتحان داده، ورزشی و وابسته به متن ورزش، تضمینی برای موفقیت‌های بزرگ است. مدیریت افراد خارج از سیستم، مقام پرست، باندبازها، خودمحور‌ها و سینه‌زنان میزهای مدیریت هیچ‌وقت با موفقیت همراه نبود است. پایان دوره مأموریت چنین افرادی همواره با کارنامه مردودی و ضربه زدن به روح یک‌دلی و جوانمردی جامعه ورزش همراه بوده است.

ورزش استان‌ها به‌عنوان بازوان اصلی و توانای ورزش کشور نیاز به توجه بیشتر و به‌کارگیری نیروهای صادق و کاربلد دارد. اوج هنر وزیر ورزش وقتی می‌تواند در معرض دید همه علاقه‌مندان قرار بگیرد که بتواند دست افراد و جریانات خارج ازمجموعه را کوتاه کرده و مدیران ورزش استان‌ها را براساس توانایی‌ها، لیاقت‌ها و ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری انتخاب و معرفی بکند نه براساس فشار سیاسیون و نمایندگان و جناح‌بازان و قدرت‌طلبان.

افرادی که حیات خود را در حمایت سیاسیون خلاصه کرده و سرنوشت خود را با نام‌ها و عناوین دیگران گره می‌زنند باید جایی در مدیریت ورزشی کشور نداشته باشند. تا زمانی‌که ورزش به دست ورزشی‌های متعهد سپرده نشود و افرادی خارج از مجموعه برای مدیریت در آن دندان تیز بکنند و سودای حضور در رأس ورزش مناطق مختلف را در سر بپرورانند کارها از این که هست بهتر نخواهد شد.




انوشیروانی: از وزنه‌برداران محروم و خانواده آنان عذر می‌خواهم/ با مقصران برخورد خواهم کرد

 رئیس فدراسیون وزنه‌برداری با عذرخواهی از وزنه‌برداران محروم و خانواده آنان گفت: اگر قصوری از سمت فدراسیون در این خصوص باشد حتما برخورد قاطع خواهم کرد.

به گزارش ایرنا، حواشی اعزام تیم وزنه‌برداری جوانان ایران به مسابقات جهانی اسپانیا این روزها به سوژه‌ رسانه‌ها تبدیل و انتقادات زیادی را به سمت و سوی فدراسیون سوق داده است. این انتقادات زمانی به وجود آمد که پیش از اعزام پولادمردان جوان ایران به این رقابت‌ها مسوولان برگزاری پیکارها اعلام کردند که ۱۷ وزنه‌بردار به خاطر عدم رعایت دستورالعمل‌های آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ اجازه حضور در رقابت‌ها را ندارند.

از این تعداد ۶ وزنه‌بردار ایرانی بودند که موجب ریزش ۶۰ درصدی نفرات تیم مردان ایران در این دوره از پیکارها شد. این حواشی و انتشار لیست اولیه نفرات اعزامی به رقابت‌های جهانی اسپانیا فدراسیون را گریبانگیر حاشیه‌هایی کرده که پای وزارت ورزش و جوانان را به این قضیه باز کرد.

سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری پس از برگزاری جلسه با سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای توضیحاتی را در خصوص این حواشی به خبرنگار ایرنا ارائه کرد.

متن کامل این گفت‌گو در زیر آمده است؛

آقای انوشیروانی، این روزها وزنه‌برداری ایران درگیر حواشی زیادی شده که بخشی از آن حذف نفرات ایران از مسابقات جهانی جوانان این برمی‌گردد. به عنوان رئیس فدراسیون چه توجیهی برای این اتفاق دارید؟

متاسفانه ۶ قهرمان جوان ما از مسابقات جهانی منع شدند و این به خاطر قصوری بود که باید بررسی شود که توسط چه کسی انجام شده است. ما در حالی بررسی هستیم و بعد از رقابت‌های جهانی نیز با کادر فنی جلسه می‌گذاریم، باید مشخص شود مقصر این اتفاق چه کسی است. آیا تقصیر از سوی فدراسیون بوده یا نادوی ایران.

اسفند ۱۴۰۲ نامه‌ای به ما در این خصوص رسید که ما هم آن را به فدراسیون پزشکی ورزشی ارجاع دادیم. در ایمیل‌های ارسالی به ما به زمان مشخص اشاره نشده اما باید بررسی کنیم که برای نادوی ایران چنین چیزی مشخص شده یا نه.

محرومیت وزنه‌برداران ایران بلند مدت است؟

اصلا محرومیتی در کار نیست این روزها برخی به دنبال القا دوپینگ ۶ وزنه‌بردار ایران و بازی با افکار عمومی هستند. در رسانه‌ها مطرح می‌شود که تست دوپینگ ۶ وزنه‌بردار ایران مثبت شده اما اینگونه نیست ما فقط از مسابقات جهانی جوانان در اسپانیا منع شدیم. این یک قصور بود و اگر این قصور از سمت فدراسیون وزنه‌برداری انجام شده با بانیان آن به شدت برخورد خواهم کرد. من منافع ملی ورزش و وزنه‌برداری را بر هر چیز دیگر ترجیح خواهم داد و با کسی نیز تعارف ندارم. در این ۲ سالی که در فدراسیون بودم منافع این رشته برای من همیشه در اولویت بوده و در ادامه نیز اینگونه خواهد بود.

قرار بود رایزنی لازم برای بازگشت این ۶ وزنه‌بردار انجام دهید اما اتفاقی رخ نداد؟

ما با مسوولان صحبت کردیم. فدراسیون بین‌المللی مشکلی برای حضور قهرمانان ما در مسابقات نداشت اما آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (ATA) قبول نکرد.

یک قصور موجب شد تا ۶ جوان ایرانی از حضور در رقابت‌های جهانی محروم شوند.

من ابتدا باید از این وزنه‌برداران و خانواده آنان عذرخواهی کنم. این جوانان سرمایه ورزش ما هستند و سال گذشته در مکزیک به عنوان قهرمانی جهان رسیدند. آنان امسال شانس بیشتری برای کسب مدال داشتند و در سوی دیگر پشتوانه تیم اصلی به شمار می‌روند. محرومیت برای آنان بلند مدت نیست و چند ماه دیگر جوانان را به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می‌کنم. البته باید فدراسیون حواسش بیشتر به اتفاقات باشد تا از تکرار مسائل تلخی مانند منع جوانان از مسابقات جهانی پیشگیری شود.

حواشی وزنه‌برداری ایران به حذف ۶ وزنه‌بردار منتهی نشد بلکه لیست اعزام نیز داستان‌هایی داشت، به نظر شما اعزام این تعداد نفر ضرورت داشت؟

ما باید بین لیست اولیه و لیست نهایی یک تفاوتی قائل باشیم. لیستی که این روزها در فضای مجازی و رسانه‌ها می‌چرخد لیست اولیه است. ما این لیست را آماده می‌کنیم تا در نهایت از بین آن، نفرات نهایی را انتخاب کنیم. لیست نهایی اعزام براساس محدودیت‌های مالی و نیاز نفرات اعزامی به مسابقات بسته می‌شود. ما از لیست ۳۹ نفره ۱۰ نفر را حذف کردیم. با حذف ۶ وزنه‌بردار از مسابقات لیست به ۲۳ نفر رسید که من و چند نفر دیگر نیز اعزام نشدیم نفرات اعزامی اکنون کاملا مشخص هستند.

قرار بود یک تیم کامل اعزام کنیم و ۲ خبرنگار در لیست بود. یک خبرنگار خانم و یک آقا که برای ۲ تیم فعالیت کنند. برای مسابقات بانوان معذوریت‌هایی وجود داشت که ما از خبرنگار خانم استفاده کردیم. وقتی تیم کامل به مسابقات اعزام نشد، یک خبرنگار را حذف کردیم. من خودم نیز به این دوره از رقابت‌ها نرفتم.

قبل از این نیز لیست اولیه و ثانویه اعزام داشتید؟

این یک روند عادی در فدراسیون‌ها است. من در مسابقات تایلند یک لیست اولیه داشتم حتی اسم خودم نیز در لیست بود اما پیش از جام جهانی چند نفر از لیست حذف و خودم نیز به آن کشور نرفتم. انتشار این لیست نمی‌دانم کار چه کسی بود اما یک اقدام ناجوانمردانه بود. باید از حراست فدراسیون پیگیری کنیم. منافع ملی برای ما بر هر چیز دیگری ارجحیت دارد.

پای وزارت ورزش و جوانان نیز به این قضیه کشیده شد، واکنش وزارتخانه به این اتفاقات چگونه بود؟

وزارت ورزش همیشه تذکرات لازم را به فدراسیون‌ها می‌دهد. من روز گذشته یک جلسه با سیدمحمدشروین اسبقیان معاون وزیر ورزش و جوانان داشتم و توضیحات لازم را نیز ارائه کردم. الزامات و تاکیداتی داشتند و ما نیز ملکف به رعایت آن هستیم. وزارت موارد را بررسی کرده و در حال بررسی دیگر علامت سوال‌ها هستم. ما نیز در فدراسیون به دنبال بررسی این اتفاقات هستیم تا بانی این قصور را پیدا کنیم.




مقصودلو و طباطبایی در جمع ۳۰ شطرنج‌باز برتر دنیا

 با اعلام فدراسیون بین‌المللی شطرنج نام ۲ ورزشکار ایرانی این رشته در جمع ۳۰ نفر برتر جهان قرار دارد.

جدیدترین رنکینگ فدراسیون جهانی شطرنج در ماه سپتامبر اعلام شد. در این رده‌بندی نام ۲ ایرانی در جمع ۳۰ نفر برتر قرار دارند. در جدول فیده پرهام مقصودلو با وجود سقوط سه پله‌ای با ریتینگ ۲۷۲۳ در جایگاه بیست و سوم قرار گرفته و سیدمحمد امین طباطبایی با ۲۷۱۴ ریتینگ در جایگاه بیست و ششم قرار دارد.

در جدول ریتینگ برترین‌های جهان مگنوس کارلسن با ریتینگ ۲۸۳۲ همچنان در رده نخست و هیکارو ناکامورا با پرچم آمریکا با ریتینگ ۲۸۰۲ در رده دوم قرار دارد. فابیانو کاروانا دیگر شطرنج‌باز آمریکایی با ریتینگ ۲۷۹۸ در رده سوم قرار دارد.

در شطرنج زنان ایران نیز مبینا علی‌نسب، سارا داوری، ملیکا محمدی، طناز ازلی، ستایش کریمی، پریما جلیلی، پروا بهزاد نظیف، انوشا محدیان، درسا محمدابراهیم‌خان و پرنیان غلامی نیز به ترتیب در رده‌های اول تا دهم بهترین‌های شطرنج زنان ایران ایستاده‌اند.

همچنین ییفان هو از چین با ریتینگ ۲۶۳۳ در رده نخست، ونجون جو از چین با ریتینگ ۲۵۶۳ در رده دوم و ژونگیی تان از چین با ریتینگ ۲۵۵۱ در رده سوم جای دارند.




جای خالی والیبال ایران در المپیک پاریس

دو تیم آلمان و ژاپن بازی افتتاحیه والیبال المپیک پاریس را برگزار کردند. دیداری که ژاپن علی‌رغم شایستگی شکست تلخی را در مقابل حریف پذیرفت.

بازی خوب ژاپن، داغ دل ایرانی‌های دوستدار والیبال را تازه کرد. عاشقان والیبال در ایران، امروز جای خالی تیم ملی را در این رقابت‌ها به‌خوبی احساس کردند. مرور خاطرات والیبال ایران در المپیک های 2016و 2020این سؤال را مطرح می کند که والیبال ایران چرا بهترین موقعیت‌ها را از دست داده و با روزهای خوب و غرورانگیز فاصله گرفته است؟

در 2016 و در ریو، چه تیمی ‌داشتیم، همان تیمی که ولاسکوی آرژانتینی آن را ساخته بود، تیمی که با رهبری لوزانو به مقام پنجم المپیک رسید. در آن سال‌ها همه رسانه‌های تخصصی دنیا، والیبال ایران را تحسین کردند و یا در المپیک 2020 توکیو تیم ایران به سرمربی‌گری آلکنوی روسی قدم به رقابت‌ها گذاشت. هرچند که در گروه خود پنجم شد ولی با غول‌های والیبال دنیا پنجه در پنجه انداختیم و در مقابل تیمی چون لهستان پیروز میدان بودیم.

حال بر سر والیبال ما چه آمد که خیلی زود با دوران پرافتخار خداحافظی کردیم و در سراشیبی سقوط قرار گرفتیم. وقتی بعد از ۵۲ سال انتظار، جواز حضور در المپیک ریو را به دست آوردیم انتظار سقوط در 2024 کاری سخت و غیر قابل قبول بود. چه کسانی باید بنشینند و برای والیبال ایران نسخه شفابخشی بپیچند. استعدادهای جوانان ایران باید بارور گردند و والیبال این کشور را به روزهای اوج خود برگردانند.

والیبال ایران آن پتانسیل و توانایی را دارد که دوباره به پا خیزد و در میادین بزرگ، سرود پیروزی سر بدهد و شادی و غرور را به جامعه به ارمغان ‌آورد به شرطی که مسئولین ما واقعیت‌ها را بپذیرند و براساس حقایق برنامه‌ریزی کنند و آینده‌ای روشن برای این رشته ترسیم نمایند. ان‌شاءالله.




وزنه‌برداران ایران در جام جهانی تایلند مشخص شدند

نفرات وزنه‌برداری ایران برای مسابقات جام جهانی این رشته در تایلند انتخاب شدند.

جام جهانی وزنه‌برداری به عنوان آخرین گزینشی المپیک از ۳۱ مارس تا ۱۱ آوریل (۱۲ تا ۲۳ فروردین) در شهر پوکت تایلند برگزار می‌شود. حضور در جام جهانی این رشته برای تمام مدعیان رسیدن به المپیک ۲۰۲۴پاریس اجباری است. تا پیش از جام جهانی تایلند مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۲ کلمبیا، ۲۰۲۲ قاره‌ها، جایزه بزرگ کوبا، قهرمانی جهان ۲۰۲۳ ریاض، جایزه بزرگ قطر و قهرمانی ۲۰۲۴ قاره‌ها گزینشی‌های المپیک در رشته وزنه‌برداری بودند که نمایندگان ایران توانستند در این رقابت‌ها وارد گزینشی المپیک شوند.

با تصمیم کادرفنی تیم ملی بزرگسالان چهار وزنه‌بردار جهت اعزام به مسابقات جام جهانی تایلند ۲۰۲۴ انتخاب شدند.

مصطفی جوادی در دسته ۸۹، رضا دهدار در دسته ۱۰۲، آیت شریفی و علی داودی در دسته فوق سنگین نمایندگان ایران در جام جهانی تایلند خواهند بود.

حضور چهار نماینده ایران در جام جهانی تایلند، به نوعی اعلام نام نفرات این رشته اعزامی به بازی‌های المپیک است. در دسته ۸۹ کیلوگرم میرمصطفی جوادی با ثبت مجموع ۳۸۴ کیلوگرم در جایگاه ششم این دسته، رضا دهدار با ۳۹۰ کیلوگرم در جایگاه دهم دسته ۱۰۲ و علی داودی با ۴۵۲ کیلوگرم در جایگاه چهارم دسته فوق سنگین قرار دارد.

در دسته فوق سنگین آیت شریفی با ۴۳۶ کیلوگرم در جایگاه نهم قرار دارد.

به نظر می‌رسد حضور دهدار، جوادی و داودی در المپیک قطعی شده است.

همچنین ریحانه کریمی، فاطمه کشاورز و سیده الهام حسینی نماینده زنان ایران در آخرین گزینشی المپیک خواهند بود.




گیر بودن پای مربیان در دوپینگ وزنه برداران

با اجرای طرح جدید برای مربیان وزنه برداری پس از بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، مربیان نمی توانند بدون مجوز در این ورزش کار کنند و مسئولیت تخلفات دوپینگ ورزشکاران را نیز بر عهده خواهند داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت inside the games، فدراسیون های ملی وزنه برداری ملزم به ثبت نام در این طرح هستند که به صورت آزمایشی در آخر هفته جاری در سوئد اجرایی شد و برای اولین بار در مسابقات قهرمانی اروپا در ارمنستان ماه آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

محمد جلود، رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری در گردهمایی بیش از ۷۰ مربی بین‌المللی در هالمشتاد سوئد گفت: مربیان باید درک کنند که در آینده اگر مشکلی در مورد دوپینگ وجود داشته باشد، نه تنها ورزشکار، بلکه خود آنها نیز مجازات خواهند شد. در واقع اگر مشکل دوپینگ وجود داشته باشد، می توانیم مجوز مربیگری این افراد را نیز پس بگیریم. این پروژه مجوز برای آینده روشن وزنه برداری است تا وزنه برداری بهتر شود.

جلود گفت که ورزشکاران خیلی تحت تاثیر مربیان خود در این رشته ورزشی هستند. نکته ای که توسط دبیر کل فدراسیون جهانی وزنه برداری یعنی آنتونیو اورسو  نیز تاکید شده است.

اورسو در سمیناری که در هالمشتاد برگزار شد، گفت: مسئولیت کل روند پیشرفت یک ورزشکار، نه تنها از نظر فنی، بلکه در حوزه انسانی نیز بر عهده مربی است. اگر می خواهید در آینده سرمایه گذاری کنید، باید مربیان خود را آموزش دهید و این همان کاری است که ما با مربیان انجام می دهیم و قصد پیشرفت آنها را در حوزه های مختلف داریم تا وزنه برداری بهتر شود و بتواند در مسیر رشد و توسعه بیشتر قرار گیرد.

اورسو در پاسخ به این سوال که آیا مربیان باید نقش بیشتری در وزنه برداری داشته باشند یا خیر گفت: این ایده خوبی است که یک نماینده مربی در هیئت اجرایی داشته باشیم و ما در مورد آن در آلبانی (در مسابقات قهرمانی جوانان جهان که از ۲۵ مارس آغاز می شود) صحبت خواهیم کرد. شاید بتوان در هیئت اجرایی فدراسیون جهانی وزنه برداری نیز یک مربی داشته باشیم.

طرح مجوز مربیگری توسط فدراسیون وزنه برداری اروپا در ماه های پیش رو مورد استفاده قرار خواهد گرفت. مربیان برای ثبت نام به حمایت فدراسیون های ملی خود نیاز دارند و زمانی که این طرح از سال ۲۰۲۵ عملیاتی شود تمام مربیان تحت پوشش آن قرار خواهند گرفت.

فدراسیون‌ها همچنین ملزم به ارائه جزئیات کامل مربیان خود در مسابقات قهرمانی کشور خواهند بود. طبق برنامه‌های فعلی، این مجوز هر چهار سال یک بار قابل تمدید خواهد بود و هر مربی که حمایت فدراسیون ملی خود را نداشته باشد، نمی‌تواند در وزنه‌برداری در سطح بین المللی کار کند.

کالین باکلی رئیس کمیته مربیان فدراسیون جهانی وزنه برداری در این زمینه افزود: در آینده مربیانی نخواهیم داشت که از ناکجاآباد ظاهر شوند و بتوانند در این رشته فعالیت کنند. این یک گام بسیار مهم برای فدراسیون‌های ملی است که بگویند مسئولیت دارند. ما نقش خود را در هدایت ورزش در مسیر جدیدی ایفا می‌کنیم.

برنامه مجوز مربیگری جدیدترین گام به سوی آینده ای بهتر در فدراسیون جهانی وزنه برداری است که از سوی کمیته بین المللی المپیک نیز تایید شده است.




مقابله با تفکرات غلط

یکی از ابزار موفقیت در ورزش مقابله با تفکرات غلط است. خودمحوری بلایی است که می‌تواند ورزش ما را با آسیب‌های جدی مواجه نماید.

هر وقت در هیئت‌های ورزشی، روح همکاری و احترام گذاشتن به عقاید یکدیگر حاکم باشد موفقیت و برداشتن گام‌های رو به جلو و برخورداری از آینده‌ای روشن و سرشار از کامیابی حتمی خواهد بود.

در هیئت‌های ورزشی مبارزه با تفکراتِ غلط ناشی از خودبزرگ‌بینی، غرور، تکبر و خودستایی افراد وظیفه همه دلسوزان ورزش و علاقه‌مند به رشد و توسعه آن می‌باشد. در ورزش استان ما نیز هستند کسانی که جز خود حرف دیگری را قبول نمی‌کنند و ظرفیت کامل برای پذیرش عقاید و تفکرات مخالف با اندیشه‌شان را ندارند.

این‌ها برای رد نظرات دیگران و محق جلوه دادن خود تا می‌توانند صغری و کبری می‌چینند و بر حاشیه‌ها دامن می‌زنند تا فقط نظر خود را بر کرسی بنشانند. معمولاً آن‌ها کاری به ضرری که اقدام‌شان می‌تواند بر ورزش وارد بکند ندارند چرا که  فقط موقعیت‌شان را دوست دارند و برای حفظ حریم آن اهمیت قائل می‌شوند.به‌عبارت‌دیگر نفع خود و باند وابسته به خود را به منافع ورزش ترجیح می‌دهند.
اگر دیده می‌شود که برخی از رشته‌های ورزشی استان حال‌وروز مناسبی ندارند و در دام ناکامی‌ها گرفتار شده‌اند ریشه‌اش را باید در افکار غلط حاکم بر فضای مدیریتی آن‌‌ها جستجو کرد.




شمشیربازان برتر استان اردبیل معرفی شدند

نفرات برتر مسابقه شمشیربازی قهرمانی اسلحه اپه استان اردبیل مشخص شدند.

مسابقات شمشیربازی قهرمانی اسلحه اپه استان اردبیل به مناسبت هفته ”ورزش و تربیت بدنی“ در سالن آکادمی شمشیربازی اردبیل با حضور اپه ایست‌هایی از شهرستان های اردبیل, نیر, نمین و پارس آباد برگزار شد.

در این رقابت ها پس از برگزاری ۵۶ بازی  نیما خانکیشی اوغلی از اردبیل قهرمان شد.

احمدرضا کنعانی از نمین دوم شد و امیرحسین موشحی عصر و میلاد ابراهیمی حریری هر دو از اردبیل مشترکا سوم شدند.

تعدادی از شمشیر زنان استان اردبیل در رده‌های سنی مختلف عضو تیم ملی کشورمان هستند




تجلیل کیلویی

تکریم و بزرگداشت عزیزانی که در ورزش بدون منت تلاش کرده و با سیلی صورت خود را سرخ می‌کنند، سنت پسندیده و نیکویی است که هیچ‌کس نمی‌تواند منکر آن بشود.

در حضور فرماندار اردبیل جلسه‌ای برای تجلیل از رؤسای هیئت‌های ورزشی شهرستان اردبیل برگزار شد. باید از اهتمام فرماندار اردبیل به‌خاطر برپایی این جلسه قدردانی کرد.

اصولاً باید تجلیل در قبال زحمات، تلاش‌ها و موفقیت‌ها انجام بگیرد. برای تعظیم باید معیارهایی تعریف شود و کسانی که در ارزیابی‌ها حداکثر امتیاز را کسب کنند شایسته تکریم و اجلال گردند.

با بزرگداشت کیلویی از عظمت، اهمیت و بزرگی مراسم ترتیب داده‌شده کاسته می‌شود و ده‌ها سؤال در ارتباط با چرایی مراسم و عدم توجه به شایستگی‌ها بر جای می ماند.

باید از فرماندار اردبیل گلایه کرد که چرا در این مراسم خبرنگاران ورزشی دعوت نشده بودند. با بودن خبرنگاران آمار سازان احتیاط می‌کنند و نمی‌توانند همه‌چیز را گل و بلبل به تصویر بکشند. فیلم مراسم و سخنرانی‌ها را در اختیار ورزشی نویسان قرار بدهید تا در جریان جلسه قرار بگیرند.
برای نوشتن از ورزش حال‌وحوصله‌ای نیست. هرچقدر که از حقایق، بی‌قانونی‌ها، خودمحوری‌ها و تنگ‌نظری‌ها بگویی خود را بیشتر در معرض حملات فرصت‌طلبان قرار می‌دهی. گوش شنوایی هم که برای شنیدن نیست. گویا خیلی‌ها وضع موجود ورزش استان و شهرستان را در اوج می‌دانند و تا می‌توانند آمارسازی می‌کنند. در چنین اوضاع و احوالی سکوت کردن بهترین و ایده‌آل‌ترین کار محسوب می‌شود.

و اما آقای فرماندار به چه دلیل و علتی از هیئت فوتبال شهرستان اردبیل تجلیل کرده و عملکرد وی و مجموعه‌اش را مورد تکریم قرار دادید. بزرگواری فرمایید و دستور بدهید عملکرد این هیئت در ۲ سال اخیر را منتشر بکنند. مسابقات باشگاهی شهرستان، قهرمان رده‌های مختلف، چگونگی معرفی نمایندگان شهرستان به رقابت‌های لیگ استانی، عملکرد کمیته‌ها و مسئولین آنها و خلاصه خدماتی که این مجموعه را شایسته تجلیل کرده‌است را جهت اطلاع افکار عمومی منتشر نمایند.

این را بدانیم که تجلیل از کسانی که کارنامه عملکردشان در در مجموع صفر است ظلم در حق کسانی است که زحمت این عرصه را کشیده‌اند و موفقیت بدست آورده‌اند.




طلسم سالن دوومیدانی

سالن سرپوشیده دوومیدانی اردبیل برای دومین بار در سال جاری مورد بازدید سجادی وزیر ورزش و جوانان قرار گرفت.
برخی از پروژه‌ها در استان ما بوده و هستند که به دلیل طولانی بودن عملیات اجرایی و اظهار نظرهای متعدد در ارتباط با موعد بهره‌برداری به یک معما و یادگاری از تاریخ این دیار تبدیل شده‌اند. نمونه بارز این پروژه‌ها، سالن سرپوشیده دوومیدانی است.

این سالن یک‌بار افتتاح شده ولی برای یک ساعت مورد استفاده ورزشکاران و دوومیدانی کاران منطقه قرار نگرفته است. اولاً تجهیز این سالن انجام نشده و ثانیاً از نظر ساختمانی با اشکالات متعدد مواجه می‌باشد.
امروز اگر کسی که کوچک‌ترین آشنایی با پیشینه این مجموعه نداشته باشد قدم بر آن بگذارد و بشنود که این سالن با طمطراق و تبلیغ و خودنمایی‌ها در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۹ افتتاح شده‌است از تعجب و افسوس سکته نکند سود برده است.

چرا کسی نمی‌پرسد سالنی که آماده نبوده و تجهیزاتش تأمین نشده و از سقف تا کف با مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کرده, افتتاح شده و از فردایش قفلی بر درب اش زده‌اند و غیر قابل استفاده‌ بودنش را اعلام نموده‌اند.
از افتتاح صوری و مانور بی‌پایان در اطراف آن، چه کسانی سود برده اند و چرا باید مسئولین به افتتاح پروژه‌ای که با بهره برداری نهایی فاصله زیادی داشته موافقت نمایند و به چه دلیل وزیر ورزش و جوانان و برخی از نمایندگان استان نیز در مراسم آن شرکت می کنند.
آیا از آن روز افتتاح تاکنون  مسئولان و نمایندگانی که در مراسم بودند و کلمات شیرین بر زبان راندند، برای یک‌بار پیگیری عملی کردند و از حال‌روز سالن سرپوشیده پرسیدند و جویای احوال اش شدند؟

حالا ترس از این است که  بازدیدهای سجادی هم به نتیجه مطلوب ختم نشود. مسئولین باید از کسانی که برای یک افتتاح صوری، تبلیغات کاذب راه انداختنذ و برای ورزشکاران و افکار جامعه مشتی وعده بی‌اساس تحویل دادند  بازخواست بکنند تا آنها دلایل کار خود را بیان نماینذ‌
آیا طلسم این سالن در زمان دولت مردمی و وزارت حمید سجادی شکسته
شود؟