1

کاراته ناکام در ورود به المپیک

 هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک IOC در یکصد و چهل و یکمین نشست خود در بمبئی هند، مجوز حضور پنج رشته پیشنهادی از سوی کمیته برگزاری بازی‌های المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸ را تایید کرد.

 حضور رشته‌های پنجگانه مدرن، اسکواش، لاکراس (رشته‌ای برگرفته از بازی‌های بومیان آمریکای شمالی)، بیسبال، سافتبال، فِلگ فوتبال (نمونه‌ای از فوتبال آمریکایی) و کریکت، با پیشنهاد شهر میزبان در بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ به رسمیت شناخته شد.

توماس باخ رئیس کمیته بین المللی المپیک در این‌باره، گفت: این برنامه برای بازگشت تابستانی بازی‌های المپیک به ایالات متحده پس از المپیک ۱۹۹۶ آتلانتاست. انتخاب این پنج رشته ورزشی جدید با فرهنگ ورزش آمریکا مطابقت دارد و ورزش‌های نمادین آمریکایی را به جهانیان نشان می‌دهد و در عین حال ورزش‌های بین‌المللی را به ایالات متحده می‌آورد.

وی ادامه داد: این ورزش‌ها بازی‌های المپیک لس آنجلس را منحصر به فرد خواهند کرد. پیش‌تر رشته‌های بریکینگ، کاراته، کیک بوکسینگ و موتوراسپرت در فهرست اولیه لس آنجلس ۲۰۲۸ قرار گرفته بودند اما حضور آنها در بازی‌های المپیک منتفی شد.




حضور ۱۳۶ کاراته‌کا ایرانی در قونیه

رقابت‌های کاراته‌وان سری‌آ قونیه طی روزهای ۱۹ الی ۲۱ اسفندماه برگزار می‌شود. ۱۳۶ کاراته‌کای ایرانی برای حضور در این رویداد ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش ایرنا؛ کاراته‌وان سری‌آ ترکیه با حضور ۱۰۷۳ ورزشکار از ۷۶ کشور در بخش بزرگسالان (بانوان و آقایان) برگزار خواهد شد.

در این رقابت‌ها، ترکیه با ۱۸۷ ورزشکار، ایران با ۱۳۶ و ایتالیا با ۷۵ ورزشکار بیشترین ورزشکار را به خود اختصاص داده اند. وزن کشی ثبت نام و پذیرش این رقابت ها نیز امروز پنجشنبه انجام می‌شود. این در حالی است که تیم‌های ملی آقایان و بانوان ایران در این مسابقه حضور ندارند و کاراته کای کشورمان به صورت شخصی راهی قونیه شده‌اند.

زمان‌بندی این رقابت ها به شرح زیر است:

جمعه (۱۹ اسفند)

کاتا انفرادی بانوان، کاتا تیمی آقایان، کومیته اوزان ۶۸- و ۶۸+ بانوان، کومیته اوزان ۷۵- ، ۸۴- و ۸۴+ آقایان

شنبه (۲۰ اسفند)

کاتا انفرادی آقایان، کاتا تیمی بانوان، کومیته اوزان ۵۰- ، ۵۵- و ۶۱- بانوان، کومیته اوزان ۶۰- و ۶۷- آقایان

یکشنبه (۲۱ اسفند)

رقابت‌های رپه شارژ و کسب مدال برنز و فینال تمامی رده‌ها




کاراته و حرمت بزرگان

بهروز قربانی رییس هیئت کاراته شهرستان اردبیل در فضای مجازی از کناره‌گیری و استعفای خود خبر داد.

او برای این کار خودش دلایلی ذکر کرده‌است، ولی برای قضاوت لازم است حرف‌های طرفین شنیده شود. مسلماً هم قربانی و هم رئیس هیئت استان برای هر اقدامشان دلایلی خواهند داشت.

قربانی‌ها برای ورزش منطقه، سرمایه محسوب می‌شوند. اصلا پیشکسوتان و کسانی که عمری در ورزش گذرانده اند پایه‌های اصلی و ستون‌های مقاوم و قابل‌اعتماد ورزش و رشته‌های مختلف ورزشی هستند. حرمت آن‌ها باید حفظ شود و به جایگاهشان آسیب و خدشه‌ای وارد نگردد.

هر فرد در هر موقعیت و در هر مقامی‌که باشد، اگر با اقدامات و رفتار و کردارش بخواهد به وحدت اهالی یک رشته ورزشی ضربه وارد نماید و از همه بالاتر موجبات رنجش پیشکسوتان و بزرگان را فراهم کند، بدانیم که دلسوز ورزش نمی‌تواند باشد.

این قبیل افراد نه عاشق ورزش بلکه دل‌باخته مقام اند، به‌جای این‌که به فکر ورزش باشند در اندیشه خود هستند، این‌ها به‌جای وحدت و یک‌رنگی سفیر تفرقه و عداوت می‌باشند، این‌ها به‌جای این‌که عاملی برای جمع شدن همه اهالی ورزش در زیر یک سقف باشند وسیله‌ای هستند برای زیاد شدن فاصله‌ها و عمیق‌تر شدن کدورت‌ها و دشمنی‌ها.

برخی از رشته‌ها که برای توسعه و پیشرفت در سطح استان از زمینه مساعد برخوردارند، حیف است که بزرگی و عظمتشان لکه دار بشود و در فضای آن به‌جای یک‌رنگی و اتحاد، دوبه‌هم‌زنی و جدایی سایه بیفکند.

قصد از این مطلب، دفاع از یکی و یا متهم کردن دیگری نیست، کاراته استان زمین حاصلخیزی است که در صورت رسیدگی مناسب و کاشت بذر با کیفیت و نگهداری اصولی، محصولی پربار و باکیفیت تحویل جامعه می‌دهد. این کار در عمل اثبات شده‌است، وجود اساتید گران‌قدری که هر کدام از آن‌ها مایه افتخاری برای کاراته محسوب می‌شوند دلیلی محکم و قاطع بر این ادعا می‌باشد.

وظیفه مسئولین ورزش، کاراته و به‌خصوص اساتید و بزرگان این رشته دوست‌داشتنی و افتخارآفرین است که برای ابری شدن فضای آن، اجازه ندهند.

بپذیریم که حیف است قربانی و قربانی‌ها در کنار گود باشند و دستی در پیشرفت، توسعه و حمایت از این رشته نداشته باشند.

هنر یک مدیر موفق و لایق، جمع کردن همه اهالی کاراته در زیر یک سقف، بدون توجه به اختلاف سلیقه‌ها می‌باشد. کاراته از رشته‌های اولویت‌دار استان است، با دست خود آن را به حاشیه نبریم و بیشتر از این در تضعیف آن گام بر نداریم.

 




کاراته استان اوج می گیرد به شرطی که ….

ایرج عطایی رئیس هیئت کاراته استان اردبیل شد و بعد از مدت ها فضای مجازی و به خصوص اینستا از دست تعدد پست ها در مورد این رویداد، به راحتی نفس کشید.

کاراته استان از جمله رشته های ورزشی پرطرفدار و باسابقه درخشان استان است. در اردبیل، پارس آباد، گرمی و … کاراته با استقبال قابل توجه جوانان و نوجوانان روبروست و همین امر موجب بروز چهره های مطرحی در این رشته بوده است.

بعد از مدت ها بلاتکلیفی با رأی اعضای مجمع، سرنوشت مدیریت آن برای چهار سال آینده مشخص شد. مجمع به وظیفه‌ای که بر عهده داشت عمل کرد و از این به بعد نوبت خانواده کاراته استان است که این کانون را گرم نگه دارند و روزهای خوبی برای آینده آن رقم بزنند.

مربیان بزرگ، اساتید بزرگوار، انسان های وارسته و جوانان خوش نام و با وقار از سرمایه های اصلی کاراته استان محسوب می شوند. این سرمایه ها برای جامعه ورزش و علاقه‌مندان به کاراته قابل احترام هستند و عزیز.  بنابراین از همه آن ها انتظار می رود که از همین امروز برای سربلندی کاراته فکر بکنند و به حرف و حدیث های ایام قبل از برگزاری مجمع انتخاباتی خط قرمز بکشند.

کاراته همواره برای استان مدال آور و افتخار آفرین بوده است. اگر وحدت و همدلی نباشد بازگرداندن کاراته به روزهای اوج گذشته غیر ممکن خواهد بود.

انتظار می رود بزرگان این رشته از ایجاد جو وحدت و صمیمیت در خانواده کاراته حمایت بکنند و خود الگویی برای جوانان در زمینه توجه به احیای دوباره این رشته و افتخارآفرینی‌های آن باشند.

قدم اول در هموار کردن مسیر را باید رئیس هیئت کاراته استان بردارد. ایرج عطایی اگر پرچم یکدلی در عرصه کاراته استان را برافراشته کند و دست همکاری به سوی همه صاحب نظران، بزرگان، اساتید و مربیان نام آشنای این رشته دراز نماید و بهره بردن از تجربیات، مشاورت و راهنمایی های آن‌ها را با جان و دل پذیرا باشد کاراته استان به اوج می رسد و فضای آن را دوستی ها، محبت ها و یک رنگی ها پر می کند.

ناگفته پیداست که اگر دست همکاری عطایی به گرمی فشرده نشود امکان دستیابی به اهدافی که همه حرف‌اش را می زنند ممکن نمی شود. پس در یک اقدام متقابل که منشأ آن همکاری و صمیمیت و نجات کاراته از حال و روز فعلی‌اش باشد می توان سنگ آن را به سینه زد و برایش ایام بسیار مساعد و پرباری آرزو کرد.

امیدواریم همه اساتید و بزرگان کاراته فارغ از موضعگیری های قبل از انتخابات برای کمک به کاراته کمر همت ببندند و در سال جدید برای این رشته برنامه های سازنده ای را تدارک ببینند.

 

 




نائب  قهرمانی اردبیل در مسابقات ووشو بزرگسالان کشور

رقابت‌های ووشو بزرگسالان کشور که حکم انتخابی تیم ملی را داشت، با قهرمانی تیم استان فارس در مجموع دو بخش ساندا و تالو همراه شد.

پبه گزارش ایرنا، رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی به منظور حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو، به میزبانی سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم واقع در شهر درگهان برگزار شد و با معرفی نفرات و تیم‌های برتر در ساندا و تالو به پایان رسید.

در پایان مسابقات و در مجموع، تیم فارس با ۲ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز قهرمان شد، اردبیل با ۲ طلا، ۲ نقره و یک برنز در رده دوم ایستاد و مازندران با ۲ طلا و یک برنز در رده سوم قرار گرفت.

اسامی نفرات برتر بدین شرح است

در وزن ۵۲ کیلوگرم، پویا آذرنگ از سیستان و بلوچستان قهرمان شد، مسعود انصاری از قشم به مدال نقره رسید و رضا ساربانی از کرمان و نجم‌الدین علیمرادی از هرمزگان به طور مشترک سوم شدند.

در وزن ۵۶ کیلوگرم، حسام محمدزاده از اروند به مدال طلا رسید، رضا عظیمی از اردبیل نایب قهرمان شد و مهدی کرمانی از فارس و ابراهیم نادری از چهارمحال و بختیاری صاحب مدال برنز مشترک شدند.

در وزن ۶۰ کیلوگرم، شجاع پناهی از مازندران قهرمان شد، سعید جاوید از اردبیل به مدال نقره دست یافت و هادی روزافزای از خراسان رضوی و علی محمدی از قزوین به مقام سومی مشترک بسنده کردند.

در وزن ۶۵ کیلوگرم رضا عبداللهی از اردبیل بر سکوی قهرمانی ایستاد، محمد فرهادی از فارس دوم شد و علی نوبهاری از قم و امیرمحمد محسن پور از مازندران در رده سوم قرار گرفتند.

در وزن ۷۰ کیلوگرم، حمیدرضا سهندی از تهران به مدال طلا دست یافت، محمدمهدی کشاورز از زنجان صاحب مدال نقره شد و مهدی رضایی از قزوین و کیانوش شیری از کردستان به طور مشترک سوم شدند.

در وزن ۷۵ کیلوگرم، جعفر شیرزاد از اردبیل قهرمان شد، عرفان بویری از خوزستان در رده دوم ایستاد و محمد کرم‌زاده از قشم و آریا اکبری از البرز به مدال برنز دست یافتند.

وزن ۸۰ کیلوگرم، مجید هاشم‌بیگی از زنجان به مدال طلا رسید، سعید سوخته‌سرایی از گلستان به مدال نقره رسید و سعید سالمی از اردبیل و امید زارع از البرز سوم شدند.

در وزن ۸۵ کیلوگرم محمدرضا ریگی از سیستان و بلوچستان قهرمان شد، مهدی مرادی از البرز به مدال نقره رسید و سیاوش دادرس از کرمانشاه و سعید فاضلی از ایلام به طور مشترک در رده سوم ایستادند.

وزن ۹۰ کیلوگرم مرتضی نوروزی از سمنان بر سکوی قهرمانی ایستاد، پدرام محمدعظیمی از خوزستان دوم شد و محمدجواد نصیری از فارس و حسن قاسمی از لرستان به مقام سومی رسیدند.

در وزن ۹۰+ کیلوگرم محمد نصیری از مازندران طلا گرفت، امین نوری از اصفهان صاحب مدال نقره شد و سید ولی‌الله میرکریمی از مرکزی و اشکان برجی‌خانی از قزوین به مقام سومی دست یافتند.

همچنین در بخش تالو بسته ترکیبی نان چوان-نن‌گوئن، شاهین بنی‌طالبی از اصفهان اول شد، مصطفی حسن‌زاده از فارس در رده دوم ایستاد و مهدی خانی از ایلام به مقام سوم بسنده کرد.

در بسته چانگ چوان، سیدسامان احمدی از فارس به عنوان نخست دست یافت، رضا خلف‌زاده در جایگاه دوم ایستاد و طاها بدیعی به عنوان سومی بسنده کرد.

در بسته ترکیبی دائوشو – گون‌شو، امیرمحدرضایی از خراسان رضوی اول شد. فاتح حیدریان از کردستان و حمید اسماعیلی از زنجان به ترتیب دوم و سوم شدند.

 

 




کاراته استان در انتظار برگزاری مجمع

اگر کرونا امان بدهد در ایام پیش رو ممکن است مجامع انتخاباتی برخی از هیئت‌های ورزشی که مدت مدیریت آن‌ها به اتمام رسیده‌است، برگزار شود.

رشته‌های ورزشی که جمعیت تحت پوشش‌شان از آمار بالایی برخوردار هستند، برای تعیین تکلیف باید در اولویت قرار ‌گیرند.

ورزشکاران و علاقه‌مندان رشته کاراته در انتظار برگزاری مجمع و پایان دادن به حرف و حدیث‌های مطرح در اطراف آن می‌باشند.

کاراته در سطح استان از سرمایه‌های بزرگ انسانی بهره می‌برد. استقبال جوانان از این رشته، سال‌هاست که در منطقه در ردیف‌های اول قرار می‌گیرد. این رشته گنجینه‌ای از بزرگان، اساتید و پیشکسوتانی را که حاصل فعالیت پنجاه‌ساله آن در منطقه می‌باشد در اختیار دارد. بزرگانی که به‌جرئت می‌توان گفت که خیلی از استان‌های کشور در آرزوی داشتن آن‌ها می‌باشد.

کاراته اردبیل یک ویژگی دیگر نیز دارد. وابستگان آن تعصب خاص به این رشته دارند و هیچ‌وقت اجازه تعرض ،کم‌محبتی و پایمال شدن حق آن را نداده و نمی‌دهند.

ممکن است اعضای خانواده کاراته استان در اداره امور و مسایل مربوطه اختلاف‌نظر داشته باشند ولی هر وقت منافع کاراته در میان باشد همه به یک هدف یعنی سربلندی و سرافرازی کاراته فکر می‌کنند و در زیر یک پرچم واحد برای حفظ استقلال و جلوگیری از تضییع حق طبیعی آن دست در دست یکدیگر می‌گذارند و از برای سر پا نگه داشتن‌اش از هیچ کوششی دریغ نمی‌نمایند.

ادامه حیات کاراته در پنج دهه اخیر و حفظ جایگاه و مرتبت آن در بین رشته‌های ورزشی، دلیلی جز جّو حاکم بر فضای آن نداشته‌است. رشته‌ای با این ویژگی‌ها، لازم است که در کمترین زمان ممکن، گره‌های مدیریتی‌اش باز شود و با مساعدت مسئولین مربوطه، برای توسعه هرچه بیشتر آن در سطح استان برنامه‌ریزی گردد.

بزرگان، پیشکسوتان و فعالان کاراته توقع دارند برگزاری مجمع و فراهم کردن زمینه مساعد برای رقابت کاندیداها و رعایت بی‌طرفی و پرهیز از هرگونه جانبداری‌ها در دستور کار قرار بگیرد و به معنی اخص کلمه، چگونگی تصمیم و انتخاب رئیس  بر عهده اعضای خانواده کاراته واگذار شده و اجازه بدهند فارغ از هر گونه وابستگی‌ها، اهالی این رشته برای تعیین سرنوشت ، خود تصمیم‌گیرنده اصلی باشند.

در روزهای اخیر شایعاتی مبنی ‌بر احتمال مهندسی انتخابات به نفع یکی از کاندیداها به گوش می‌رسد. این شایعه را حضور کاندیداها در محل فدراسیون و نحوه‌ همراهی آن‌ها تقویت می‌کند ولی به‌جرئت می‌توان گفت که همه این ادعاها می‌تواند در حد شایعه باشد. چراکه شعار همه دست‌اندرکاران مجامع انتخابی هیئت‌های ورزشی حفظ بی‌طرفی و عدم دخالت می‌باشد و مسلماً در بحث کاراته نیز این اصل مهم باید مورد توجه قرار بگیرد.

کاراته اردبیل از حمایت لشگری از ورزشکاران و جمع کثیری از بزرگان، اساتید و پیشکسوتان برخوردار می‌باشد. همه برنامه‌ها و تصمیمات باید توسط خاک خورده‌های آن اتخاذ و اجرایی شود. اگر رئیس هیئت مورد قبول و پذیرش اکثریت خانواده کاراته استان قرار ‌نگیرد روزهای ناخوشایندی می‌تواند در انتظار آن باشد.

همه کاندیداها و کسانی که برای خدمت به کاراته، اعلام آمادگی کرده و در انتخابات ثبت‌نام نموده‌اند عزیز هستند و قابل احترام، ولی مسلماً اعضای مجمع در انتخاب خود شرایط اجتماعی استان، موقعیت خاص منطقه، پیشینه و رزومه‌ کاندیداها و میزان محبوبیت و مقبولیت آن‌ها را در نظر خواهند گرفت.

افتخارآفرینی کاراته برای استان در پنجاه سال گذشته با استمرار همراه بوده‌است. انتخاب کسانی که در جریان سیر تحول آن بوده و در استان با کاراته نفس کشیده و زندگی‌شان با حیات کاراته گره‌خورده است، می‌تواند امیدواری برای برخورداری آن از آینده‌ای روشن را افزایش بدهد.

امیدواریم که به‌موقع، مجمع انتخاباتی هیئت کاراته استان برگزار شود و توسط اعضای مجمع، سرنوشتی مطلوب و قابل قبول برای آینده آن رقم زده شود.




جای خالی کاراته استان در رقابت های لیگ

فدراسیون کاراته در خبری که منتشر کرده است اسامی تیم های شرکت کننده در رقابت های لیگ کاراته را اعلام کرده است.

در رقابت های لیگ کاراته که در سبک آزاد و کنترلی برگزار می شود ۹۲ تیم از سراسر کشور در مقطع بانوان و آقایان ثبت نام کرده اند.

با مرور اسامی تیم ها متأسفانه متوجه می شویم که در بین ۹۲ تیم نام تیمی از استان اردبیل وجود ندارد.

غیبت استان اردبیل با سرمایه انسانی غنی در رشته کاراته سؤال برانگیز است. وجود اساتید گرانقدر و دارای رزومه در سطح استان و بخصوص در شهرهای اردبیل و پارس آباد و جمعیت تحت پوشش این رشته جایی برای توجیه عدم شرکت تیم های اردبیل در این رقابت ها باقی نمی ماند.

مسئولین کاراته استان با جذب نظر مساعد علاقه مندان و صاحبان صنایع و رایزنی های متعدد می توانند برای این رشته در رقابت های لیگ، سرنوشت خوب و مساعدی را رقم بزنند.

هزینه مورد نیاز برای حضور یک تیم در لیگ کاراته با برخی از رشته ها قابل مقایسه نمی باشد. این که چرا دست اندرکاران این رشته برای میدان دادن به جوانان و افزودن بر تجربه و توانایی آنها جهت شرکت در لیگ چاره ای نمی اندیشند می تواند جای بحث داشته باشد.

یکی از پیشکسوتان و فعالین عرصه کاراته در جواب سؤال ما مبنی برآورد هزینه شرکت در لیگ گفت: با رعایت صرفه جویی و همکاری ورزشکاران با مبلغی در حدود ۲۵ الی ۳۰ میلیون تومان می توان در لیگ شرکت نمود.

از طرف دیگر روایت می کنند که استاد بهروز قربانی یکی از پیشکسوتان و رئیس هیئت کاراته شهرستان نیز در صورت حضور یک تیم از اردبیل برای تقبل بخشی از هزینه ها اظهار تمایل کرده است. با وجود چنین زمینه هایی آیا نباید تیمی از اردبیل در بین ۹۲ تیم تیم حاضر در لیگ برای خود جایی باز می کرد.

برخی از رشته ها چون فوتبال و والیبال برای لیگ هزینه زیادی نیاز دارند. جذب اسپانسر و حامی مالی برای این رشته ها در شرایط اقتصادی موجود کار طاقت فرسایی است ولی رشته هایی چون کاراته وقتی می توانند با حداقل هزینه ها میدان پیشرفت و آبدیده شدن ورزشکاران و جوانانش را فراهم بکنند با اندکی تلاش، گذشت، همکاری و احساس مسئولیت امکان برداشتن قدم های مثبت در این ارتباط وجود دارد.

بعد از اردبیل، کاراته در پارس آباد مغان نیز از جایگاه والایی برخوردار می باشد. این شهر همواره مهره های تأثیرگذار و قهرمانانی افتخارآفرین داشته است. کاراته بی شک جز رشته هایی است که در سطح آن شهرستان بالاترین میزان تحت پوشش ورزشکاران را دارند. همچنین مربیان و اساتید کاراته آن شهرستان نیز کارنامه دار می باشند. وجود اساتیدی چون استاد صمد نوری می تواند نعمتی برای این رشته محسوب شود.

این که استان با بهره بردن از این هم نیروی انسانی نمی تواند در بین ۹۲ تیم جایگاهی برای خود داشته باشد زجرآور نیست؟

همه مشکلات موجود بر سر راه پیشرفت ورزش و توسعه رشته های مختلف ورزشی با اندکی صبر و گذشت و مضاعف کردن تلاش و احساس مسئولیت در قبال جوانان و آینده سازان این مرز و بوم قابل حل است.

در پشت میز نشستن و به کار بردن جملات و کلماتی مانند “سخت است”، “نمی شود”، “پول نیست” و همکاری و تعامل وجود ندارد کارها حل شدنی نمی شود. باور داشتن به قدرت و توان همکاری و نیت خدمت بی منت گره گشای بسیاری از مشکلات می تواند باشد. پشت کردن به منیّت ها و قهر کردن با خصوصیات زشتی چون خودمحوری و دراز کردن دست همکاری به سوی همه اعضای خانواده ورزش ترسیم کننده روزهای خوب برای ورزش هستند.

 




قهرمانى ایران در جام جهانى ٢٠١٧ تکواندو

در پایان بیست و یکمین دوره مسابقات جام جهانی ۲۰۱۷ که با حضور ۸ تیم برتر جهان و به مدت دو روز در “آبیجان” ساحل عاج برگزار شد، در گروه مردان ایران قهرمان شد، روسیه بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و تیم‌های ساحل عاج و کره جنوبی مشترکا سکوی سومی را به خود اختصاص دادند.
تیم دانشگاه آزاد اسلامی که به عنوان نماینده ایران راهی این دوره از مسابقات شده بود، در مرحله مقدماتی با تیم‌های چین، نیجر وساحل عاج هم‌گروه بود.
نماینده ایران در گام نخست چین را ۵۸ بر ۵۱ از پیش رو برداشت، در ادامه تیم نیجر را مقتدرانه و ۳۷ بر ۱۴ شکست داد و در سومین دیدار نیز باید به مصاف نمایندگان میزبان می‎رفت که با انصراف این تیم از مبارزه برابر تکواندوکاران کشورمان، در نهایت ایران بدون توقف و با سه پیروزی متوالی راهی مرحله نیمه نهایی شد.
نمایندگان کشورمان در مرحله نیمه نهایی با مبارزه ای دیدنی مقتدرانه (۵۵ بر ۳۸) با غلبه بر کره‌ای ها فینالیست شدند. در فینال نیز در پایان دیداری حساس و نفس گیر موفق شدند نمایندگان روسیه را ۳۴ بر ۳۳ مغلوب خویش ساخته و بر سکوی قهرمانی بایستند.
سروش احمدی، هادی تیران ولی پور، سید حسین احسانی، مهدی خدابخشی، سعید رجبی و عرفان ناظمی ترکیب تیم دانشگاه آزاد اسلامی را در این رقابت‌ها تشکیل داده بودند که با هدایت سیدنعمت خلیفه به عنوان سرمربی، رضا ایمان زاده به عنوان مربی و علی رضایی به عنوان مربی بدنساز به مصاف رقبایشان رفتند.
این مبارزات به صورت تیمی برگزار و هر تیم می‌توانست ۶ تکواندوکار داشته باشد که یک هوگوپوش به عنوان ذخیره اعلام می‌شد.
مسابقات جام جهانی G2 است و به مقام اول، دوم، سوم و پنجم تیمی به ترتیب ۲۰، ۱۲، ۷٫۲ و ۴٫۳۲ امتیاز تعلق می‌گیرد.