اگر گفتهها و ادعاهای احمد دنیامالی بهعنوان وزیر ورزش و جوانان تحقق یابد امیدواری برای آینده ورزش کشور بیشتر و بیشتر خواهد شد.
ضربالمثلی قدیمی میگوید: “مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسد”، جامعه ورزش در سالهای اخیر از این وعدههای دهان پرکن زیاد شنیده است، قولهایی که کمتر عملی شده و اکثرشان فقط در حد حرف باقیماندهاند! دنیامالی موقعی میتواند اعتماد ورزشیها را جلب کند که در کوتاه زمان قادر به عملی ساختن برخی از وعدههایش باشد.
او در یکی از سخنرانیهایش گفته است: “تلاش میکنیم ورزش کشور به آرامش برسد”. همچنین ادعا کرده که تلاش میکند از رفتارهای غیرحرفهای جلوگیری کند و برای مبارزه با فساد از مردم کمک بگیرد.
البته وزیر محترم مقصود و مراد خود از آرامش را بیان نفرمودهاند. وی آرامش در ادارات کل استانها و هیئتهای ورزشی استانها را چگونه توجیه میکند؟ اگر در میان دهها منظور و هدف از بیان این جملات، یکی هم آرامش در انتخابات هیئتها و کم کردن حاشیه از مجامع انتخاباتی باشد باید به استحضار وزیر برسانیم که از این بابت ورزش اردبیل کاملاً به آرامش رسیده است! حضور تک کاندیداها در مجامع انتخاباتی بروز هر گونه حاشیه و برهم خوردن آرامش مسئولین و فضای ورزش را به حداقل میرساند! تک کاندیدایی مجامع در وقت هم صرفهجویی میکند یعنی در مجمع بهجای اینکه چندین کاندیدا صحبت بکنند و به ارائه برنامه بپردازند و خدای ناکرده به همدیگر تکهپرانی نمایند و از ضعفهای یکدیگر ناله سر بدهند تنها یک نفر سخنرانی غرایی انجام میدهد درحالیکه مطمئن است آرا بهنام او مزین شده و در گلدان ریخته خواهد شد. حالا واقعاً چنین مجامعی را که سرشار از آرامش و آرامش است آیا فقط میتوان مجامع انتخاباتیشان نامید یا میتوان کلمه انتصاب را هم در مورد آنها بهکار برد؟ درهرصورت آرامش مورد ادعای وزیر در انتخاب هیئتهای استانی کاملاً ساری و جاری است و دنیامالی میتواند از آنها بهعنوان نمونههایی بارز از تحقق وعدههایش استفاده بکند و بر اعضاء و دستاندرکاران مجامع، احسن و بارکاله بگوید.
دنیامالی در یکی دیگر از سخنرانیهای خود گفته است: “آمدهام که قانون را در ورزش حاکم کنم، وقتی رئیس فدراسیونی دوره چهار سالهاش به پایان میرسد باید کنار برود. ما سرپرست میگذاریم، حضور سرپرست در فدراسیون باید کوتاه مدت باشد”.
باید از وزیر پرسید که آیا این دیدگاهش درمورد هیئتهای استانی نیز صادق است؟ یعنی در استانها نیز باید عمر سرپرستان هیئتها کوتاه باشد؟ ما که در بعضی مواقع شاهد تحقق این ادعا نبودهایم. آیا قانونی که شما برای اجرای آن مدعی هستی فقط مختص فدراسیونهاست و یا ادارات کل و هیئت های استانی نیز به آن باید تن بدهند. مثلاً ادامه فعالیت سرپرست هیئتی که مهلت قانونی ۶ ماهه سرپرستیاش به پایان رسیده و بدون تمدید حکم، سرپرستیاش تا سقف یکسال ادامه پیدا بکند آیا دلیلی بر اجرای قانون در زیرمجموعه تحت فرماندهی شماست؟ نباید فقط حرف بزنیم و شعار بدهیم، آیا سرپرستی یکساله فردی بر یک هیئت ورزشی و عدم برگزاری مجمع در این فاصله زمانی قانونی است؟بیچاره قانون، در مواقعی که منافعمان ایجاب بکند به هر شکلی تفسیر و اجرایش میکنیم. یاحق.