برخی از مدیران و صاحب منصبان در استان، عاشق تعریف و تمجید هستند. این بحث بعد از رونق بازار فضای مجازی به یک عادت تبدیل شده است. هزینه کردن در این راه را واجب میدانند و از هر وسیلهای استفاده میکنند تا در فضای مجازی بیشتر در چشم باشند.
همینها هستند که عامل نابسامانی در فضای مجازی و زیر پا له شدن اخلاق هستند. کسانی که ادامه مدیریت و چاره آن را در لا به لای گروهها و کانالها جستجو میکنند، تیمهای مختلفی را تدارک میبینند و سعی میکنند به کمک آنها مصوبات و توصیههای اتاق فکرشان را به کار بندند و از این راه برای خود حاشیه امنی ایجاد بکنند.
در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی این کار توسط یک مجموعه و در فضای مجازی پایه گذاری شد و از آن زمان این فضا به صحنه نمایش بداخلاقیها و شیطنتها تبدیل شد.
اگر امروز در فضای مجازی و زیر عناوین ساختگی، افراد مورد حمله قرار میگیرند و اهانتها و بیحرمتیها را تحمل میکنند مقصر اصلی آنهایی هستند که روش تخریب را در پیش گرفتند و هر روز بر گسترش آن برنامهریزی کردند.
دوستانی که به تعریفها و تمجیدهای فضای مجازی دل بستهاند با چرب زبانیهای فعالان آن، عنان اختیار از دست میدهند و برای دلگرم کردنشان دست به دامن اقدامات غیر قانونی هم می شوند.
آنهایی که پرچم تخریب، تهدید و حرمت شکنی در فضای مجازی را برافراشتند و برای رسیدن به اهداف مالی، برخی از مدیران را در دام ریا و تزویر گرفتار نمودند به مرور زمان مشتشان باز خواهد شد و نتیجه بازی با آبروی افراد و زیر پا گذاشتن حق الناس را خواهند دید.
توجه مدیرانی که عاشق و واله و دل بسته تعریفها و تمجیدهای فضای مجازی بوده و سیاست تخریب رقبا و منتقدین و ناصحان را پیگیری میکنند به دو بیت شعر زیر جلب میکنیم:
ستایش سرایان نه یار تو اند
نکوهش کنان دوستدار تو اند
وبالست دادن به رنجور قند
که داروی تلخش بود سودمند