خبرگزاری فارس در خبری به نقل از صدیف بدری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بحث منتفی شدن برگزاری لیگ یک به صورت ۲۰ تیمی را منتفی اعلام کرد و بدینوسیله اهداف کسانی که می خواستند با توسل بر ترفند احتمال ماندن شهرداری در لیگ یک بهره برداری شخصی بکنند برآب شد.
بحث انحرافی و غیر قابل قبول احتمال ابقای تیم شهرداری در لیگ یک چند روزی بعد از بازی پیکان و شهرداری توسط رئیس سابق هیات فوتبال استان مطرح شد . وی در مصاحبه های متعددی که با برخی از خبرگزاری های دوست و همراه انجام داد مدعی شد به فدراسیون فوتبال نامه نوشته و رایزنی ها را آغاز کرده و خبرهای خوبی هم برای تماشاگران در آینده خواهد داشت. متعاقب این ادعاها در یک حرکت نه چندان مطلوب، صدیف بدری نماینده مردم را نیز با خود همراه کرد و به فدراسیون برد . ولی از همان روزی که این ادعا مطرح شد معلوم بود که امکان تحقق چنین کاری وجود ندارد و در پشت این ادعاها و مانور دادن ها ممکن است اهداف دیگری وجود داشته باشد.
موضعگیری بدری و بیان واقعیت ها صحت گفته های کسانی را که از روز اول معتقد به بی پایه بودن طرح چنین مسائلی بودند را به اثبات رساند . باید بپذیریم که دوران اینگونه سناریو نوشتن هاو نمایشنامه اجراء کردن ها و شیره مالیدن ها تمام شده است . افکار عمومی گول حرف های دهان پر کن را نمی خورند و کاملا آگاه به مسائل هستند . صادقانه با مردم حرف زدن بهتر از نقشه اجرا کردن است. با چنین رفتارها و در مردم توقع ایجاد کردن و وعده سر خرمن دادن نمی توان در قلب ها جائی پیدا کرد و برای انتخابات مجمع ها رای جمع نمود.
اما اینکه چرا رئیس سابق هیات فوتبال استان به یکباره چنین تصمیمی می گیرد و به سرعت آن را رسانه ای می کند و بحث ابقای شهرداری را نقل محافل می نماید و به دفعات بر پیگیری ها و تلاش خود تاکید می کند. جای سوال دارد. این حرکت که نوعی توهین به شعور، درک و فهم اردبیلی ها از مقررات و فضای حاکم بر فوتبال بود ممکن است به دو علت مهم باشد.
۱- عدم آشنایی مسئولین هیات و رئیس سابق آن به مقررات حاکم بر رقابت های لیگ و اصرار دست اندرکاران سازمان لیگ و فدراسیون به اجرای به موقع و حتمی مصوبات و عقب نشینی نکردن از برنامه های اعلامی بوده است . اگر مدعی هستیم که با فدراسیون نشین ها روابطی بسیار نزدیک و صمیمی داریم و بر این تاکید می کنیم که در فدراسیون از جایگاه خاصی بهره می بریم طرح چنین مسائلی به چه هدفی می تواند باشد ؟ آیا برای استانی که دست اندرکاران هیاتش به مقررات فدراسیون و سازمان لیگ و چگونگی عمل کردن آنها اشراف نداشته باشد عیب و ایرادی وارد نیست؟ اگر عضو مجمع فدراسیون هستیم لزومی ندارد دست به کاری بزنیم که توقع بی جا در جوانان و علاقه مندان ایجاد بکنیم و آنها را امیدوار به مسئله ای به نمائیم که تحقق آن اصلا امکان نداشته باشد.
۲- ممکن است حضرات با اهداف خاصی نسبت به این کار اقدام کرده باشند. اهدافی از قبیل مطرح کردن و معرفی خود به دوستداران و تماشاگران فوتبال و فراهم کردن زمینه برای حضور در مجمع استان و نشان دادن چهره ای پرکار، فعال و علاقه مند به فوتبال از خود و سرپوش گذاشتن به برخی اقدامات بازدارنده در مورد تیم شهرداری در جریان فصل را دنبال کرده باشند و با استفاده از فرصت به دست آمده برای دستیابی به این اهداف تیم شهرداری ، نماینده مردم و احساسات تماشاگران را وسیله قرار دهند.
بحث قابل توجه دیگری که در این رابطه وجود دارد چگونگی تن دادن نماینده مردم برای حضور در فدراسیون و درخواست موردی نشدنی می باشد. اینکه چه کسانی مهندس بدری را مشاوره دادند و چنین راهی را در پیش پای او گذاشتند بحث برانگیز است. طرفد اران شهرداری و ورزش و وفوتبال استان راضی به این نبوده و نیستند که نماینده شهرشان در همان روزهای اول دوره نمایندگی درخواستی از مسئولین کرده باشد که جواب نه آن از قبل مشخص بوده باشد. پس نماینده محترم مردم باید به هدف ، قصد و نیت افرادی که او را برای حضور در فدراسیون مجاب کردند شک کند و از این به بعد به دیده تردید به درخواست ها و رفتارهای آنها بنگرد.
رئیس سابق هیات فوتبال استان در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم گفته است: رایزنی های انجام شده بین صدیف بدری نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و فدراسیون فوتبال برای ماندن تیم شهرداری در لیگ دسته یک کشور رضایت بخش بود.
وی گفت: در این زمینه فدراسیون فوتبال نیز اهتمام ویژه ای برای حضور شهرداری در جام آزادگان دارد و امید می رود با تحقق این امر شاهد توسعه و رشد فوتبال اردبیل باشیم.
وی اظهار کرد: تیم فوتبال شهرداری اردبیل یکی از سرمایه های بزرگ فوتبال اردبیل بوده که همه باید شرایط حضور این تیم در لیگ اول کشور را فراهم کنیم و تا کنون در این راستا اقدامات قابل توجهی انجام شده است.
حال سوال این جاست که چرا تاکنون به ریز اقدامات انجام شده از سوی وی هیچ اشاره ای نشده است؟ و چرا مواردی را که در جریان رایزنی ها رضایتبخش بوده به اطلاع هواداران رسانده نشده و در نهایت اگر مذاکرات رضایتبخش بوده چگونه به یکباره موارد تبدیل به هیچ شده است؟
و در پایان باید بگوئیم که صرف وقت و هزینه برای یک ماموریت موقعی انجام می پذیرد که احتمال قوی برای موفقیت کامل ماموریت وجود داشته باشد . هدر کردن وقت یک نماینده برای کاری که امکان تحقق آن صفر است گناهی نابخشودنی است و اگر هزینه های سفر هم از بیت المال پرداخت گردد جای حرف خواهد داشت. و اما اگر آقایان برای سوال های ما و اینکه چرا تماشاگران و هواداران تیم را به نوعی سر کار گذاشتند و از این کار چه هدفی را دنبال می کردند جوابی داشته باشند با آغوش باز آماده ایم که بشنویم.