کشتی استان در نهایت مدیر خود را شناخت و از بلاتکلیفی نجات یافت.
در ماه های گذشته با تلاش های مردی عاشق و علاقه مند به نام حاج احمد حبیبی امورات جاری این رشته ورزشی چرخید و زمینه برای برگزاری مجموع انتخاباتی آماده شد.
این بار از تعدد کاندیداها و آشفتگی مجمع و خدشه دار شدن فضای آن خبری نبود. مجمع با رقابت دو کاندیدا به خوبی توسط دست اندرکاران مدیریت شد و عبدالرضا اقبال با اکثریت آرا به مدت چهار سال مسئولیت هیئت کشتی استان را بر عهده گرفت.
قبل از برگزار مجمع حرف و حدیث های زیادی در مورد چینش نفرات و صاحبان رأی در مجمع مطرح گردید. عده ای معتقد بودند که برخی نفوذها و رفاقت ها در حذف بعضی از اسم ها و دعوت از تعدادی دیگر کاملا نقش آفرین بوده و برای این ادعا نیز دلایلی ارائه می کردند.
هر چه بود تمام شد. اینک زمان آستین بالا زدن و خدمت کردن به کشتی است. هر گلایه ای را می توان در جمع دوستانه و با برخوردهای منطقی برطرف کرد. فاصله ها، وضعیت کشتی را از حالی که دارد بدتر و بدتر می کند.
خشبختانه اردبیل یکی از مناطق برخوردار از نیروی انسان کارآمد و توانا و فنی در کشتی است. هیچ کس نمی تواند منکر این واقعیت بشود و از این به بعد هنر اقبال باید به مدد وی بیاید تا او بتواند همه خانواده کشتی را در زیر یک سقف جمع بکند و برای سربلندی این رشته نقشه های کارساز و عملی ترسیم نماید.
اگر اقبال بتواند سرمایه ها و منابع موجود را در جهت رسیدن به اهداف هماهنگ بکند و آن را به گونه ای ایده آل، اثربخش و کارآ مدیریت کند امیدواری برای تجدید حیات کشتی استان را دوچندان خواهد کرد.
در سال های اخیر روزمرگی برای رشته های مختلف ورزشی آفت بزرگی بوده است. حال که رئیس هیئت کشتی استان تحصیلکرده ورزش است انتظار می رود سرنوشت این رشته را از روزمرگی خلاص کند و نقشه راه ارائه نماید.
برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف، مهم ترین اصلی است که می تواند اقبال را در راه خدمت صادقانه به کشتی حمایت و مساعت نماید. امید می رود که هیئت کشتی استان و همکاران رئیس هیئت بتوانند با مشخص کردن نقطه ای که می خواهند در پایان چهار سال به آن برسند با در نظر گرفتن امکانات و منابع در اختیار فهرست فعالیت های لازم را برای دستیابی به اهداف را در اختیار افکار عمومی قرار بدهند.
موفقیت اقبال در مدیریت کشتی حاصلی چون سربلندی کشتی استان را به دنبال خواهد داشت. کشتی اردبیل هم در فرنگی و هم در آزاد مهره هایی در اختیار دارد که دیگر استان ها در حسرت داشتن آن ها هستند.
اقبال خود از خانواده کشتی است و آشنایی بهتری با کارنامه، پیشینه و خصوصیات همه آن ها دارد. انتخاب همکاران و سپردن گوشه ای از کار به امتحان داده ها و مشورت گرفتن از چهره های محبوب، بیشتر می تواند کمک حال وی باشد.
مولا علی (ع) در نامه ۵۳ خطاب به مالک اشتر نخعی می فرماید: بخیل را در مشورت کردن دخالت نده، که تو را از نیکوکاری باز می دارد و از تنگدستی می ترساند. ترسو را در مشورت کردن دخالت نده، که در انجام کارها روحیه تو را سست می کند. حریص را در مشورت کردن دخالت نده، که حرف را با ستمکاری در نظرت زینت می دهد. همانا بخل و ترس و حرص، غرائز گوناگونی هستند که ریشه آن ها در انسان سوء ظن به خدای بزرگ است.
اگر مدیری در هر مجموعه و بخصوص در هیئت های ورزشی از تجارب گذشته کمک بگیرد و سرنوشت رشته ورزشی، برخوردها، عملکردها و اقدامات درست و نادرست را مورد بررسی قرار بدهد از تکرار اشتباهات گذشته کاملا ممانعت می کند.
کشتی اردبیل در سال های اخیر چوب برخی از اشتباه کاری ها و خودمحوری ها و ناسپاسی ها و کفران نعمت ها را خورده است جلوگیری از تکرار آن ها و دور نگاه داشتن کشتی از این قبیل حاشیه ها می تواند در هموار کردن مسیر پیشرفت آن تأثیر گذار باشد.
امید می رود هیئت کشتی در اداره امور همت بگمارد. اگر می خواهیم کشتی به روزهای اوج برگردد و اگر علاقه مندیم این رشته را در صحنه های مختلف موفق ببینیم و اگر برای پرورش استعدادها و تحت پوشش قرارد دادن آن ها حساس هستیم نیاز به ارائه یک سری برنامه های ساختار شکن داردیم.
بدون شک اقبال با توجه به برنامه ارائه شده در مجمع می تواند به عنوان مدیری خلاق در کشتی این استان طرحی نو دراندازد و آسمان آن را آفتابی نماید.
برای دکتر عبدالرضا اقبال آرزوی موفقیت می نماییم. امیدواریم که وی در ماه های پیش رو بری کشتی استان نسخه های شفا بخشی بپیچد و با برنامه ریزی مناسب و تلاش همه جانبه، رأی دهندگان در مجمع را از انتخاب خودشان راضی و حامیانش را برای اقدامشان خشنود نماید . انشااله.