مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل از تشکیل کنسرسیوم مهارت در این استان خبر داد و بر لزوم شناسایی نیازهای مهارتی بنگاه‌های اقتصادی در راستای اجرای آن تاکید کرد.

مهدی بهبود  اظهار کرد: کنسرسیوم مهارت بر نیازهای مهارتی بنگاه‌های اقتصادی تمرکز دارد و بر اساس هماهنگی با استانداری اردبیل در هفته آینده با حضور شرکت‌های فعال و بنگاه‌های اقتصادی نشستی در همین راستا برگزار خواهد شد.

وی حمایت بخش خصوصی در اجرای طرح‌های مهارت‌آموزی را ضروری دانست و افزود: در کنسرسیوم مهارت، نیازهای بازار کار از اتاق بازرگانی و اصناف شناسایی و دوره‌های آموزشی نیز بر این‌ اساس تعریف می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل بیان کرد: تحقق چشم‌اندازهای ترسیم شده در ایجاد قطب‌های مهارتی، قطب مهارت‌های پیشرفته و اقتصاد دیجیتال، ایجاد مرکزهای مهارت‌های پیشرفته و نرم و ایجاد مرکزهای سنجش صلاحیت نشان دهنده قرار گرفتن در مسیر درست نقشه راه توسعه مهارت‌آموزی در استان و کشور است.

وی عنوان کرد: وجود منابع آموزشی باکیفیت و به‌روز می‌تواند تاثیر مثبتی بر یادگیری مهارت‌آموزان داشته باشد و ضمن اینکه فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از فناوری‌های نوین در آموزش و ایجاد همکاری‌ بین نهادها نیز از دیگر نکته‌های کلیدی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

بهبود اضافه کرد: امضای تفاهم‌نامه با هلدینگ دروازه صلح ملل شرکت مادر تخصصی گردشگری و انجمن ماساژ استان اردبیل، همکاری و تعامل با شریک‌های اجتماعی در زمینه‌های گردشگری از سوی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای زمینه گسترش بیش از پیش مهارت‌آموزی و توسعه آموزش‌های منجر به اشتغال در استان را فراهم می‌آورد.

وی با تاکید بر توسعه مرکزهای جوار کارگاهی و بین کارگاهی، نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در این مرکزها مهم و تاثیرگزار ارزیابی کرد و ادامه داد: بخشی از بیکاری جامعه می‌تواند با خدمات مهارتی موجود برطرف شود و بر همین اساس از جمله تعامل و همکاری جدی با شهرک صنعتی حدید مبتکران راهکار مناسبی برای ارتقای مهارت شاغلان واحدهای صنفی و صنعتی در استان اردبیل است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با اشاره به ظرفیت قابل توجه استان اردبیل در بخش کشاورزی، به همکاری و تعامل سازنده با شرکت دامپروری و کشت و صنعت مغان اشاره کرد و گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خدمتی به گروه‌های هدف است که باید با کیفیت، به‌روز و هدفمند و بر اساس شیوه‌های نوین انتقال مهارت ارایه شود.

وی با تاکید بر اینکه این دوره‌ها گروه‌های هدف متعددی از سربازان تا زندانیان را شامل می‌شود، لزوم سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح همنوا با هدف یکپارچه‌سازی زیرساخت‌های آموزشی هنرستان‌ها و مرکزهای آموزش فنی و حرفه‌ای در توسعه نهضت مهارت‌آموزی را مورد اشاره قرار داد.

بهبود بیان کرد: طرح همنوا بر پایه به اشتراک‌گذاری ظرفیت‌های اداره‌کل آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه‌ای با هدف رشد و توسعه آموزش‌های مهارتی و نیز گسترش عدالت آموزشی تدوین شده که امکان ارائه آموزش‌های مهارت‌محور با کیفیت بالاتر را نیز فراهم می‌آورد.