تعیین تکلیف هیئت‌های ورزشی

وقتی گفته می‌شود که پیشرفت ورزش در گروی سپردن امور آن به دست افراد کاردان و وابسته به خانواده ورزش است چیز عجیب‌وغریبی که مطرح نمی‌شود. در گذشته نه‌چندان دور طرح این موضوع لجبازی عده‌ای را تحریک می‌کرد و به‌جای اصلاح امور، دامنه به کارگیری غریبه‌ها در ورزش گسترده‌تر می‌شد.

وقتی گفته می‌شود که پیشرفت ورزش در گروی سپردن امور آن به دست افراد کاردان و وابسته به خانواده ورزش است چیز عجیب‌وغریبی که مطرح نمی‌شود. در گذشته نه‌چندان دور طرح این موضوع لجبازی عده‌ای را تحریک می‌کرد و به‌جای اصلاح امور، دامنه به کارگیری غریبه‌ها در ورزش گسترده‌تر می‌شد.

تأکید بر این‌که بهتر است امور ورزش و مسئولیت هیئت‌های مختلف به دست کسانی سپرده شود که کار را بشناسند، با زیروبم رشته‌های ورزشی آشنا باشند، جزئی از خانواده ورزش به حساب آیند و دلی بزرگ به وسعت دریا داشته باشند آیا درخواستی غیر منطقی است؟ آنهایی که با این مسئله کنار نمی‌آیند و بر ادامه حضور غریبه‌ها در ورزش تأکید می‌کنند، اصرار بر ایستادگی در مقابل اصولی شناخته‌شده می‌کنند و احتمالا برای حفظ منافع خود و دوستان‌شان چشم بر روی واقعیت‌ها می‌بندند، خواسته و ناخواسته تیشه به ریشه ورزش می‌زنند.

وقتی با حضور عده‌ای غیرورزشی در صحنه ورزش مخالفت می‌شود آیا اقدام غیراصولی انجام می‌پذیرد؟ مطمئناً غریبه‌های جامعه ورزش در حوزه‌های دیگر چون تجارت، صنعت، فضای مجازی، زیر آب زنی و پرونده‌سازی اهلیت و تخصص داشته باشند اما در ورزش و رشته‌های مختلف آن نام و جایگاهی نخواهند داشت.

از هر فرد منصف و عادلی اگر دراین‌ارتباط پرسیده شود مطمئناً خواهد گفت که ورزش و اداره‌ی امور آن باید به افرادی سپرده شود که عمر و جوانی‌شان را در آن گذرانده‌اند. به‌طورکلی اصل خواسته ورزشی‌های اصیل و علاقه‌مندان به رشته‌های مختلف این است که در ورزش باید هرکسی جایگاه خود را بشناسد و بر جای خود بنشیند و دور از روح جوانمردی ورزش است که عده‌ای شبانه در عرصه‌ی آن قد علم کنند و خود را صاحب اصلی‌اش قلمداد نمایند و بر استخوان خردکرده‌هایش وقعی ننهند و فخر فروشی بکنند.

استفاده از افراد در جایگاه خود یک اصل پذیرفته‌شده است و این‌که چرا این اصل در مقاطعی توسط دست‌اندرکاران ورزش استان رعایت نگردیده است سؤالی است که باید آنها جواب‌گو باشند. مشکلاتی که برخی از رشته‌های ورزشی ما با آن مواجه می‌باشد علتی جز دخالت غیر ورزشی‌ها نداشته و ندارند. فردوسی چه زیبا گفته است:

چون این کار آن جوید آن کار این

پرآشوب گردد سراسر زمین

و درنهایت همه علاقه‌مندان به ورزش از مدیریت جدید انتظار دارند که اولا تکلیف هیئت‌هایی که با سرپرستی اداره می‌شوند را هرچه زودتر مشخص کند و با برگزاری انتخاباتی سالم و به‌دور از هرگونه حرف‌وحدیث امور آنها را به ورزشی‌های متعهد و مسئولیت‌پذیر بسپارد.

ثانیاً برای نجات رشته‌های ورزشی از حالت سکون و بی‌تحرکی، ورزشی‌های جوان و پرتلاش را به‌جای غیر ورزشی‌های چسبیده به ورزش دعوت به همکاری نماید و ثالثاً در انتخابات هیئت‌ها با رعایت اساسنامه‌های موجود تحت تأثیر عوامل حاشیه‌ای از مدیران دولتی تا نمایندگان و دیگر افراد قرار نگیرد. ان‌شاءالله.

بازدیدها: 0

نتایج ۱۰ طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تشریح شد

نتایج ۱۰ طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در حوزه بهداشت، درمان، سلامت و علوم پایه پزشکی طی نشستی با حضور محققان و مجریان مرتبط تشریح شد.

نتایج ۱۰ طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در حوزه بهداشت، درمان، سلامت و علوم پایه پزشکی طی نشستی با حضور محققان و مجریان مرتبط تشریح شد.

به گزارش  ایرنا، این طرح‌ها که در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ اجرا شده، در قالب گزارش ۱۰ درصد طرح‌های تحقیقاتی خاتمه یافته دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل طی نشست مشترک با اصحاب رسانه و با هدف کلی ارزیابی فعالیت ترجمان دانش دانشگاه‌های علوم پزشکی و انتقال نتیجه پژوهش‌ها و پیام تحقیق به عموم مردم توسط استادان، دانشجویان و محققان مجری تشریح و معرفی شد.

در این نشست نتایج ۱۰ طرح پژوهشی از مجموع یک هزار طرح مصوب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل که ۱۳۲ مورد از آنها در سال ۱۴۰۲ اجرا شده و پایان یافته است، تشریح شد.

به گفته فرهاد پورفرضی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، ۱۱ مورد از ۱۳۲ مورد طرح تحقیقاتی پایان یافته استان اردبیل، طرح پژوهشی بنیادی، ۵۰ مورد طرح کاربردی، ۲۱ مورد طزح بنیادی ـ کاربردی و یک مورد طرح بنیادی ـ توسعه‎‌ای بوده است.

در این نشست علمی که چهارمین دور نشست خبری تشریح نتایج طرح های تحقیقاتی ترجمان دانش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بود، طرح تحقیقاتی «انتشار و پراکندگی میکروپلاستیک‌ها به محیط از طریق تصفیه خانه‌های فاضلاب: مطالعه چهار نوع فرآیند تصفیه فاضلاب» بود که نتایج آن توسط دکتر مریم حضرتی تشریح شد.

بر اساس یافته این طرح پژوهشی، میکروپلاستیک‌ها به عنوان آلاینده‌های زیست محیطی می‌توانند به وسیله سیستم تصفیه خانه فاضلاب که یکی از مسیرهای ورود این ذرات به محیط هستند، وارد منابع آبی یا خاک‌های کشاورزی شوند.

بر اساس نتایج این طرح، تصفیه خانه‌های فاضلاب حدود ۸۰ میکروپلاستیک‌ها را می‌توانند حذف کنند ولی با این وجود، مقدار قابل توجهی از این ذرات روزانه وارد محیط می‌شود و توصیه علمی این است تا حد امکان استفاده از محصولات پلاستیکی محدود شود.

طرح پژوهشی تشریح شده دیگر در این نشست با عنوان «بررسی وضعیت پراکندگی تب مالت و تعیین مناطق پرخطر با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در استان اردبیل از ۲۰۱۷-۲۰۰۲» توسط دکتر اسلام مرادی اصل تشریح شد.

طرح پژوهشی تشریح شده دیگر در این نشست، « بررسی شیوع سوء رفتار و عوامل مرتبط با آن در سالمندان شهر اردبیل در سال ۱۳۹۸» بود که نتایج آن توسط دکتر زهرا خلیلی تشریح شد.

طرح پژوهشی تشریح شده دیگر در این نشست، « بررسی مقایسه‌ای تداخلات دارو در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۳۹۷» بود که توسط زهرا شیخ گرمچی تشریح شد.

طرح تحقیقاتی تشریح شده دیگر در این نشست، «ارائه مدل رفتارهای ارتقاء دهنده سلامت سالمندی؛ سرمایه‌های روانشناختی، ادراک حمایتی اجتماعی و نگرش نسبت به مرگ با واسطه‌گری راهبردهای نظم‌جویی شناختی هیجان» بود که نتایج آن توسط دکتر بهنام مولایی تشریح شد.

این محقق علوم پزشکی با اشاره به وجود ۱۰ میلیون نفر جمعیت سالمند در کشور و یک میلیون نفر جمعیت بالای ۸۰ سال و ۵۰ هزار نفر جمعیت بالای ۱۰۰ سال در ایران بیان کرد: کشور ما به سرعت به سمت سالمندی می رود و باید از هم اکنون زیرساخت و بستر زندگی سالم آنها فراهم شود.

دکتر مولایی طب سالمندی را امری مهم در جامعه رو به سالمندی ایران عنوان کرد و افزود: ما باید شرایط مناسب برای خودمراقبتی سالمندان کشور فراهم کنیم و بر این اساس، طرح پژوهشی راهکارهای ارتقا دهنده سلامت سالمندی به خصوص در حوزه افزایش سرمایه روان شناختی در سالمندان انجام شده است.

این محقق علوم پزشکی حمایت اجتماعی را برای جمعیت سالمند مهم خواند و اظهار کرد: بر اساس یافته‌های پژوهشی ما، هر چه قدر سرمایه روان شناختی فرد سالمند بالا باشد، خودمراقبتی او بالا رفته و دوره سنی سالمی در سنین بالا طی خواهد کرد.

طرح پژوهشی «بررسی تاثیر پیشگویی کننده وضعیت اقتصادی اجتماعی بر الگوی سلامت باروری زنان ۳۵ -۷۰ سال اردبیل: بر اساس پرشین کوهورت اردبیل» دیگر طرح تحقیقاتی بود که توسط دکتر افروز مردی در این نشست تشریح شد.

همچنین «بررسی لیشمانیوز احشایی و عفونت‌های انگلی کرمی با تاکید بر گونه‌های زئونوز و تنوع ژنتیکی جنس اکینوکوکوس Echinococcus در سگ سانان دشت مغان استان اردبیل در سال ۱۳۹۶» دیگر طرح تحقیقاتی ارائه شده در این نشست بود که توسط دکتر زهرا حیدری تشریح شد.

وی در تشریح نتایج این طرح گفت: در این طرح پژوهشی لاشه ۸۷ مورد از سگ سانان جمع آوری در در خصوص انتقال انگل کرمی مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که ۸۰ درصد آنها آلوده به انگل کرمی هستند و احتمال شیوع و انتقال بیماری های انگلی و کرمی از آنها به انسان بالاست.

این محقق حوزه بهداشت عمومی خواستار رعایت بهداشت فردی، شستشوی دقیق سبزیجات، پرهیز از خرید گوشت از قصابی‌های غیرمجاز و کشتار غیرمجاز دام و نیز اجتناب از تماس با سگ به خصوص در محیط های روستایی و عشایری برای قطع چرخه زندگی انگل‌های مشترک انسان و سگ سانان شد.

همچنین طرح تحقیقاتی « آنالیز مکانی خودکشی و طبقه بندی موارد بر اساس الگوی خودکشی با استفاده ازLatent Class Analysis در استان اردبیل» طرح پژوهشی دیگر ارائه شده در این نشست بود که توسط دکتر اسلام مرادی اصل تشریح شد.

طرح پژوهشی «بررسی اثر بالنئوتراپی، هیدروتراپی و اسپاتراپی بر اختلالات خواب: یک مرور سیستماتیک» دیگر طرح ارائه شده در این نشست تخصصی بود که نتایج آن توسط دکتر رامین نسیمی دوست تشریح شد.

وی در تشریح این طرح تحقیقاتی گفت: نتایج تحقیقات ما نشان می دهد که استفاده از آبدرمانی در درمان اختلالات خواب اثر مثبت دارد و تاثیر آن بر روی بیماری‌های پوستی و فشار خون نیز مثبت است.

وی با بیان این که امروزه ۴۵ درصد از جمعیت انسانی دچار اختلالات خواب و ۱۵ درصد نیز دچار بی‌خوابی هستند، افزود: خواب یکی از ۶ عامل ضروری حیات محسوب می شود و بر اساس یافته‌های این پژوهش، آبهای گرم درمانی می تواند در کیفیت و کمیت خواب موثر بوده و اختلالات را تا حدی درمان کند.

«اختلال شناختی و توسعه بیماری‌های عصبی مرتبط ناشی از مواجهه با سموم ارگانوفسفره: مطالعه مروری» دیگر طرح پژوهشی ارائه شده در این نشست بود که نتایج آن توسط دکتر معصومه دادخواه تشریح شد.

بر اساس یافته‌های این پژوهش که بر روی ۸۶۰ نفر انجام شده، استفاده از سموم کشاورزی و آفت کش ها در درازمدت(بیش از ۱۲ هفته) اثر نامطلوبی بر سلامت فرد و به خصوص کشاورزانی دارد که در تماس با این سموم قرار دارند.

طرح تحقیقاتی «بررسی میزان مصرف اینترنت و ارتباط آن با عملکرد تحصیلی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲» دیگر طرح تحقیقاتی ارائه شده در این نشست بود که نتایج آن توسط فیروز امانی تشریح شد.

یک‌هزار و هشت طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه پارسال در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اجرا شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در این نشست اعلام کرد: سال گذشته یک هزار و هشت طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه در حوزه بهداشت، درمان و سلامت و علوم پایه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل انجام و اجرا شده است.

دکتر فرهاد پورفرضی گفت: ۵۰۱ مورد از این طرح‌ها، جزو طرح‌های تحقیقاتی و ۵۰۷ مورد نیز جزو پایان‌نامه‌های دانسجویی بوده که از مجموع این تعداد طرح و پایان‌نامه، ۴۲۲ مورد در قالب مقاله علمی چاپ و منتشر شده است.

وی با اشاره به چاپ و انتشار سه هزار و ۴۰۱ مقاله علمی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل از بدو تاسیس تاکنون بیان کرد: این مقالات و ظرح‌های پژوهشی تاکنون ۸۵ هزار بار توسط سایر محققان مورد استفاده و ارجاع علمی قرار گرفته است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، انجام این تعداد طرح تحقیقاتی و شمار بالای ارجاع و استفاه از آن را نشان دهنده اهتمام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به تحقیقات و پژوهش‌های علمی عنوان کرد و افزود: این طرح‌های تحقیقاتی برای تکمیل و اجرای طرح‌های علمی بسیار حایز اهمیت بوده و به معنای پویایی علمی استادان، محققان و دانشجویان این مرکز علمی و دانشگاهی است.

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ۲۸۳ عضو هیات علمی دارد و هر مقاله علمی آنها ۲۴.۷۷ بار مورد ارجاع علمی قرار گرفته در حالی که میانگین ارجاع علمی مقالات استادان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ۱۵ بار است.

دکتر پورفرضی همچنین با اشاره به ایجاد ۷۰ واحد فناور و هشت شرکت دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: این فعالیت‌ها علمی و پژوهشی در این مرکز دانشگاهی موجب شده است که دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بین ۷۸ مرکز دانشگاهی و دانشکده پزشکی ایران، در رتبه ۱۷ کشوری قرار گیرد.

بازدیدها: 0

اولین گروه از زائران حج تمتع استان اردبیل عازم سرزمین وحی شدند

اولین گروه از زائران حج تمتع سال ۱۴۰۴ استان اردبیل صبح امروز (پنجشنبه) عازم سرزمین وحی شدند.

اولین گروه از زائران حج تمتع سال ۱۴۰۴ استان اردبیل صبح امروز (پنجشنبه) عازم سرزمین وحی شدند.

ابراهیم احدی ، مدیر حج و زیارت استان اردبیلبا اعلام این خبر اظهار کرد: صبح امروز اولین گروه از زائران بیت الله الحرام از فرودگاه اردبیل راهی جده شدند.
وی افزود: امسال ۸۷۵ نفر در قالب ۶ کاروان در روزهای ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ماه (پنجشنبه و جمعه) از استان اردبیل راهی سرزمین وحی می شوند.

مدیر حج و زیارت استان اردبیل اضافه کرد: کاروان‌های استان اردبیل مدینه بعد هستند به طوری که اول عازم مکه خواهند شد و بعد از انجام اعمال به مدینه خواهند رفت.
وی خاطرنشان کرد: زائران اردبیلی از فرودگاه اردبیل عازم سرزمین وحی خواهند شد و برگشت به اردبیل هم از طریق مدینه به اردبیل خواهد بود.

به گفته مدیر حج و زیارت استان اردبیل ، تاریخ تقریبی اعزام این زوار دهه سوم اردیبهشت است و مدت سفر آنها نیز حدود ۳۳ روز خواهد بود.

بازدیدها: 1

دادستان اردبیل: عرضه قلیان در غذاخوری‌ها مغایر با سلامت عمومی است

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: عرضه قلیان در غذاخوری‌ها، مراکز ارائه انواع غذا و رستوران‌ها مغایر سلامت عمومی و غیرقانونی است و استعمال آن باید به قلیانسراها محدود شود.

 جلال آفاقی ردر نشست مطالبه گری دبیران حزب پیشرفت، رفاه و عدالت استان اردبیل اظهار کرد: قبلا دستور دستگاه قضایی مبنی بر ممنوعیت عرضه قلیان در غذاخوری ها، به درستی مخابره یا منتشر نشده بود و قصد جمع آوری قلیان از قلیانسراها را نداریم اما عرضه قلیان در غذاخوری ها به لحاظ به خطر افتادن سلامت مردم، کار نادرستی است.

وی با اشاره به گلایه برخی افراد بیکار از نبود کار در استان، گفت: کمبود کارگر در شرکت های پیمانکاری و سرمایه گذاری بسیار چشمگیر است و افرادی که به معنای واقعی دنبال کار هستند می توانند از این فرصت های کار، حداقل برای مدتی جهت دستیابی به شغل مورد علاقه خود استفاده کنند.

وی در پاسخ به برخی مسائل در حوزه ورزش و جوانان تصریح کرد: دادستان عمومی و انقلاب اردبیل برای نخستین بار در کشور، کارگروه آسیب شناسی ورزشی را برای ورود به مباحث حقوقی حوزه ورزش و جوانان تشکیل داده و با همکاری نیروها و اعضای کارگروه به موضوعات مربوطه رسیدگی خواهیم کرد.

آفاقی در خصوص ساماندهی و مدیریت متکدیان، زباله گردها، کودکان بی سرپرست و بدسرپرست و زنان فاقد سرپرست و سایر گروه های آسیب پذیر گفت: در برخی استان ها به این منظور، مجتمع شوق زندگی احداث شده و این کار بسیار پر هزینه است و اگر زمینه و مقدمات آن فراهم شود و شاید روزی در اردبیل نیز احداث و ایجاد شود.

دادستان اردبیل در زمینه نگرانی مردم از سلامت آب شرب اظهار کرد: نتایج بررسی ها و آزمایش های مربوطه بیانگر سلامت کامل آب شرب ارائه شده از ناحیه شرکت آب و فاضلاب است و مردم به حاشیه سازی ها در فضای مجازی اعتنا نکنند اما در حوزه فاضلاب شهری و صنعتی و احتمال آلودگی رودخانه قره سو، مباحثی در دست بررسی است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: منشا بوی تعفن در ورودی شهر اردبیل باید توسط تیم کارشناسی بررسی و شناسایی و اقدامات لازم در خصوص رفع آن اعمال شود.

حبیب کوهی ، رئیس جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت اجتماعی استان اردبیل هم در این نشست گفت: این جبهه از ۲۳ حزب تشکیل شده و از ۲۵ سال قبل فعال است و در عرصه های سیاسی برای افزایش شور و حال انتخابات ها و مطالبه گری از مدیران و مسئولان فعالیت می کند.

 

بازدیدها: 0

مجموع فروش نمایشگاه کتاب از مرز ۳۵۰ میلیارد تومان گذشت

قائم‌مقام و سخنگوی سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مجموع فروش حضوری و مجازی این رویداد تا روز هشتم از مرز ۳۵۰ میلیارد تومان عبور کرد.

قائم‌مقام و سخنگوی سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مجموع فروش حضوری و مجازی این رویداد تا روز هشتم از مرز ۳۵۰ میلیارد تومان عبور کرد.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ابراهیم حیدری در پایان هشتمین روز نمایشگاه (چهارشنبه، ۲۵ اردیبهشت)، گفت: از ابتدای برگزاری نمایشگاه تا روز هشتم، در دو بخش حضوری و مجازی مجموع فروش به ۳۵۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: در بخش مجازی ۱۹۸ میلیارد و در بخش حضوری ۱۵۲ میلیارد تومان کتاب تا ظهر امروز (چهارشنبه) فروخته شده است.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

بازدیدها: 0

تبر

گفت: شنیدی در رقابت‌های فوتبال در مقطع پایه در یکی از استان‌ها از تبر استفاده شده‌است!

گفت: شنیدی در رقابت‌های فوتبال در مقطع پایه در یکی از استان‌ها از تبر استفاده شده‌است!

گفتم: محیط فوتبال باید جای امنی باشد تا جوانان و نوجوانان بتوانند اوقات فراغت خود را در آن با آرامش سپری بکنند.

گفت: حرف‌هایی که تو می‌زنی شعار است. با اتفاقاتی که در میادین فوتبال می‌افتد دیگر این عرصه جای امنی برای گذراندن اوقات فراغت نیست!

گفتم: حالا قضیه تبر چیست چرا باید در فوتبال ما افسار گسیختگی و رفتارهای خجالت‌آور را شاهد باشیم!

گفت: وقتی تیم بهوند رامهرمز گل تساوی دقیقه‌ی ۹۰ را در مقابل سنگ آهن بافق به ثمر می‌رساند بافقی‌ها عنان اختیار از دست می‌دهند و با تبر به کادر فنی و بازیکنان تیم میهمان حمله می‌کنند!

گفتم: مسئولان فدراسیون ۵ ستاره با این اتفاقات باید کلاه خود را بالا بندازند. فدراسیونی که برای هر حرکتی جریمه مالی در نظر می‌گیرد برای حمله با تبر چه مقدار را اعلام خواهد کرد!!

بازدیدها: 1

شروع مدرسه از ۶ صبح؛ چالش‌های یک سیاست اضطراری

با تغییر ساعت کاری ادارات، مدارس نیز مشمول تغییر زمان شروع شده‌اند، تصمیمی که اگرچه برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی اتخاذ شده، اما نگرانی‌های جدی برای مادران و دانش‌آموزان به همراه داشته است.

با تغییر ساعت کاری ادارات، مدارس نیز مشمول تغییر زمان شروع شده‌اند، تصمیمی که اگرچه برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی اتخاذ شده، اما نگرانی‌های جدی برای مادران و دانش‌آموزان به همراه داشته است.یکی از نخستین تبعات این تصمیم، بر هم خوردن نظم خواب و بیداری دانش آموزان است. بیدار شدن کودکان در ساعت ۴:۳۰ یا ۵ صبح برای رساندن به مدرسه در ساعت ۶، نیازمند خواب بسیار زودهنگام شبانه است که با سبک زندگی رایج در بسیاری از خانواده‌ها، هم‌خوانی ندارد. از سوی دیگر، ساعت بیولوژیکی بدن کودکان برای بیداری در آن ساعت تنظیم نشده و این می‌تواند منجر به کاهش تمرکز، خواب‌آلودگی، افت کیفیت یادگیری و حتی اختلالات خلقی شود.

از منظر مادران خانه‌دار، این تصمیم فشار فیزیکی و روانی قابل توجهی به همراه دارد. آنها ناچارند بسیار زودتر از گذشته روز خود را آغاز کنند تا فرزندان‌شان را برای مدرسه آماده کنند. این موضوع بر نظم بقیه امور روزانه و حتی روابط خانوادگی اثر منفی خواهد گذاشت.

بازدیدها: 1

۱۶۸ کلاس درس در شهرک‌های مسکن ملی استان اردبیل احداث می‌شود

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل اعلام کرد: ۱۶۸ کلاس درس در شهرک‌های در حال ساخت مسکن ملی این استان احداث شده و همزمان با تحویل و اسکان شهروندان در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل اعلام کرد: ۱۶۸ کلاس درس در شهرک‌های در حال ساخت مسکن ملی این استان احداث شده و همزمان با تحویل و اسکان شهروندان در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

بهزاد محمدی‌ خلفلو  گفت: اداره کل راه و شهرسازی نیمی از اعتبارات احداث ۱۴ مدرسه ۱۲ کلاسه را در شهرک‌های نهضت ملی مسکن تقبل کرده و زمین ساخت آنها نیز آماده تحویل به آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل برای آغاز ساخت مدرسه است.

وی بیان کرد: با تهیه نقشه مدرسه طی روند مقدماتی فنی، عملیات اجرایی ساخت این مدراس قرار است با تامین اعتبار اولیه به زودی آغاز شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در ادامه از برچیدن تمام مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز و نیز مدارس سنگی ناایمن تا آغاز سال تحصیلی آینده در مهر ماه امسال خبر داد و اظهار کرد: ۱۰۶ کلاس درس به عنوان واحدهای جایگزین مدارس کانکسی و ۲۳۵ کلاس درس نیز به عنوان جایگزین مدارس سنگی ناایمن در حال ساخت است که تا مهرماه تکمیل می‌شود.

وی همچنین با اشاره به آغاز ساخت دومین مدرسه دارالفنون در شهر اردبیل در قالب ۳۰ کلاس درس در ماه آتی با سرمایه‌گذاری بانک پاسارگاد افزود: چهار مدرسه بزرگ‌مقیاس نیز هر کدام به تعداد ۳۶ کلاس درس در شهرستان‌های خلخال، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و اردبیل احداث شده و در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

محمدی خلفلو اضافه کرد: ساخت ۲۱ مدرسه ۱۲ کلاسه در قالب تهاتر با شهرداری اردبیل، ساخت ۲ مدرسه ۶ کلاسه توسط بانک تجارت در شهرستان کوثر و خلخال، ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه توسط بانک ملت در شهرستان گرمی و نیز ساخت پنج مدرسه ۲ کلاسه توسط هلدینگ میهن در انگوت و شهرستان‌های شمالی استان اردبیل از جمله اقدامات تکمیلی برای تامین فضای آموزشی مورد نیاز استان اردبیل است.

وی با اشاره به بالا بودن تراکم دانش‌آموز و پایین بودن سرانه فضاهای آموزشی در پنج شهرستان پارس‌آباد، مشگین‌شهر، خلخال، اصلاندوز و اردبیل گفت: توزیع فضاهای آموزشی استان با توجه به تغییرات جمعی از مناطق مختلف استان اردبیل نامتناسب است به طوری که به جز این شهرستان‌‎ها، در مابقی مناطق استان حتی بالاتر از استاندارد کشوری سرانه فضای آموزشی وجود دارد.

بازدیدها: 1

سخنگوی سپاه: روابط عمومی‌ها مسئول حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی سازمان‌ها هستند

 سخنگو و معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: روابط عمومی‌ها فقط انتقال دهنده پیام نیستند و کارکرد آنها در اطلاع‌رسانی خلاصه نمی‌شود بلکه روابط عمومی‌ها مسئول سرمایه اجتماعی سازمان‌ها هستند و باید از این سرمایه حفاظت کنند.

 سخنگو و معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: روابط عمومی‌ها فقط انتقال دهنده پیام نیستند و کارکرد آنها در اطلاع‌رسانی خلاصه نمی‌شود بلکه روابط عمومی‌ها مسئول سرمایه اجتماعی سازمان‌ها هستند و باید از این سرمایه حفاظت کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار علی محمد نائینی در دومین همایش استانی مدار امید و دهمین آیین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سالن ولایت سپاه اردبیل با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی اظهار کرد: شهید رییسی انقلابی ، مردمی ، ولایت‌مدار و مجاهد بزرگ و خستگی‌ناپذیر بود که دغدغه دین و ارزش‌های دینی و انقلابی داشت.

شهید رئیسی مدیر تراز انقلاب اسلامی بود

وی با بیان اینکه همه وجود شهید رئیسی وقف اسلام و انقلاب و ارزش‌های دینی بود، اضافه کرد: این شهید بزرگوار پای کار جدی مقاومت بود و در شرایط سخت تحریم ، تهدید و تخریب شخصیت بسیار مستحکمی داشت.

سخنگوی سپاه ادامه داد: به تعبیر مقام معظم رهبری، شهید رئیسی به عنوان یک شخصیت جامع الاطراف، مدیر تراز انقلاب اسلامی و الگویی برای مدیریت کشور بود.

سردار نائینی گفت: سایر عزیزانی هم که همراه ایشان بودند همه از برجستگان انقلاب اسلامی و خدمتگزاران صادق و مردمی برای مردم ایران بودند.

روابط عمومی‌ها مسئول سرمایه اجتماعی سازمان‌ها هستند

وی با تبریک هفته روابط عمومی و ارتباطات اظهار کرد: روابط عمومی یک شغل نیست بلکه یک مهارت و رسالت انسانی است ، روابط عمومی‌ها مسئول سرمایه اجتماعی سازمان‌ها هستند ، سرمایه انسانی تولید می‌کنند و از سرمایه اجتماعی سازمان‌ها حفاظت می‌کنند.

معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: روابط عمومی‌ها ارتباط و منزلت می‌سازند و پلی میان سازمان ، نخبگان ، رسانه‌ها و مردم هستند .

سردار نائینی با بیان اینکه ارتباطات همواره عنصر اصلی پیوند دهنده انسان‌ها ، تولید هویت و جامعه‌سازی بوده است، یادآورشد: ارتباطات از لحاظ دانش ، فناوری ، ابزار و روش متحول شده و امروز به پدیده اصلی قدرت ملی تبدیل شده است.

وی با اشاره به نقش ارتباطات در خلق فرهنگ و هویت فرهنگی خاطرنشان کرد: نظریه‌هایی که امروز در زمینه قدرت وجود دارد تقریبا در دو سه دهه قبل در مورد آینده قدرت نوشته شده است ، قدرتمند کسی است که بتواند روابط عمومی را با خودش همراه کند.

وی در ادامه روابط عمومی‌ها را قلب تپنده سازمان‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی‌ها فقط انتقال دهنده پیام نیستند و کارکرد آنها در اطلاع‌رسانی خلاصه نمی‌شود بلکه روابط عمومی‌ها باید از سرمایه اجتماعی سازمان‌ها حفاظت کنند.

روابط عمومی‌ها هنر شنیدن، گفتن و مدیریت تصویر داشته باشند

سخنگوی سپاه با بیان اینکه سرمایه اجتماعی سازمان‌ها در آماج جنگ رسانه‌ای و ناکارآمدی‌های داخلی قرار دارد، گفت: هدف امروز جنگ تضعیف سرمایه اجتماعی است ، روابط عمومی‌ها باید هنر شنیدن ، گفتن و مدیریت تصویر را داشته باشند ، هر سازمانی یک تصویر مطلوب و یک تصویر موجود دارد ، فاصله این دو تصویر را روابط عمومی‌ها مدیریت می‌کنند.

وی یادآورشد: مردم با تصویرهای ساخته شده سر و کار دارند نه با واقعیت‌ها و از این جهت از بسیاری از واقعیت‌ها بی‌خبر هستند و رسانه‌ها با تکنیک‌های پروپاگاندایی اجازه نمی‌دهند واقعیت‌ها به درستی منتقل شود.

سردار نائینی گفت: در عصری که سرعت انتقال پیام‌ سرنوشت‌ساز و معادله‌ساز است، کار روابط عمومی‌ها بسیار سخت و پیچیده است و تلاش خستگی‌ناپذیر و اقدام حرفه‌ای و هوشمندانه نیاز است که متاسفانه ما ضعف‌های جدی در این زمینه داریم.

معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه روابط عمومی‌ها مهندسان افکار عمومی و اعتماد اجتماعی هستند، تصریح کرد: مدیریت خط تولید سرمایه اجتماعی بر عهده روابط عمومی هاست و فعالان این بخش باید با صداقت ، نوآوری و کار حرفه‌ای اعتبار اجتماعی تولید کنند.

وی گفت: مهم‌ترین ثروت برای یک سازمان و نظام سیاسی سرمایه اجتماعی آن است و از دل بحران‌ها ، رویدادها و حوادث مهم باید فرصت تولید کرد.

این استاد دانشگاه یادآورشد: در عصری که یک فیلم ، پادکست و یک ویدیوی چند ثانیه‌ای می‌تواند سرمایه اجتماعی را تضعیف کرده و یا ارتقا دهد، برخی از کارهای متعارف دیگر کارساز نیست و باید در این زمینه تدبیر کرد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه یک جنبه کار روابط عمومی و رسانه‌ها مقابله با عملیات روانی است، گفت: با مردم باید صادقانه حرف زد و واقعیت‌ها نباید فضای جذابیت و شکل کار رسانه‌ای شود.

در عرصه جنگ شناختی ضعف داریم

سردار نائینی ادامه داد: دشمن در جنگ شناختی در عرصه‌هایی پیشروی دارد و در جاهایی موفق بوده و برای مقابله با آن باید جنگ شناختی را باور کرد ، متناسب با آن باید آرایش گرفت.

این استاد دانشگاه با اذعان به ضعف‌های موجود در پیش‌بینی و پیشگیری تهدیدات نرم دشمن اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های رسانه‌ها و مدیران روابط عمومی دفاع از ارزش‌ها ، هویت دینی و انقلابی به عنوان جوهر اصلی انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: ما رسانه‌هایی داریم که به جای منابع ملی به منافع دشمن می‌اندیشند و دغدغه ارزش‌های دینی ، انقلابی و هویتی ندارند در چنین شرایطی یکی دیگر از رسالت‌های ما رشد فکری و اخلاقی جامعه و روشنگری است.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم ترویج گفتمان مقاومت اظهار کرد: گفتمان مقاومت دستاورد اصلی انقلاب اسلامی است و امروز هدف اصلی دشمن هم مقابله با این گفتمان است ، با نرم‌افزار گفتمان مقابله می‌کند و در چنین شرایطی مدیران رسانه‌ها باید بدانند دشمن کجا را هدف قرار می‌دهد.

 

رسانه‌ها باید روحیه انقلابی داشته باشند

وی با بیان اینکه نباید در عملیات‌های فرعی و فریب و در میدان‌های دشمن عمل کنیم، گفت: میدان را باید با ابتکار عمل از دشمن گرفت و این کارها فقط با روحیه انقلابی ممکن است ، رسانه‌ای که روحیه انقلابی نداشته باشد معلوم نیست در میدان انقلاب رسانه موفقی باشد.

سردار نائینی خاطرنشان کرد: روایت‌ها باید جذاب ، مستند ، به موقع و به اندازه کافی ، باورپذیر ، قابل فهم ، صادقانه و متناسب با فهم عمومی جامعه باشد.

سخنگوی سپاه با باین اینکه روایت تولیدی ما باید ضمن داشتن جنبه تبیینی قوی، روایت دشمن را بی‌اعتبار کند، خاطرنشان کرد: جنگ ترکیبی جنگ جدی، پیچیده ، جهانی و از پیش طراحی شده است ، دشمن با همه داشته‌هایش در این جنگ به میدان آمده است.

وی یادآورشد: امروز آمریکا ، رژیم صهیونیستی ، اتاق‌های فکر ، رسانه‌ها و سرویس‌های امنیتی آن بازیگران اصلی این جنگ هستند و مزدوران داخلی و رسانه‌های معارض و پیاده نظام‌های داخلی هم به این جنگ ضریب می‌دهند.

سردار نائینی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم انتقال واقعیت‌ها اظهار کرد: در این جنگ کسی پیروز است که روایت‌ها و واقعیت‌ها را درست انتقال دهد وما معمولا در فضای میدانی قوی‌تر از فضای رسانه‌ای ظاهر می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن جایی که می‌داند با اقدام نظامی انسجام و همبستگی در جامعه افزایش می‌یابد، ادراک جامعه را هدف قرار می‌دهد ، مردم ایران قدرت بازدارندگی و تهاجمی جمهوری اسلامی را باور دارند ، به دانش هسته‌ای افتخار می‌کنند ، به دشمن بی‌اعتماد هستند ، بصیرت هم به معنای شناخت درست همین میدان نبرد است. رسانه‌ها قدرتمندترین ابزار روایت‌سازی هستند.

این استاد دانشگاه اضافه کرد: دشمن با استفاده از تکنیک‌های پیچیده خبری ، روان شناختی و جنگ شناختی نظام ارزشی ، نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری را هدف قرار می‌دهد و این را هم می داند که قدرت شکستن نرم‌افزار انقلاب اسلامی را ندارد.

سنگرهای کلیدی با نرم‌افزار مقاومت فتح شده است/ حرفه‌ای عمل نکنیم میدان را به دشمن واگذار می‌کنیم

وی گفت: امروز سنگرهای کلیدی جهان با نرم‌افزار مقاومت فتح شده است و این همان چیزی است که امام فرمودند فتح سنگرهای کلیدی جهان فتح قلوب و اراده‌هاست.

سردار نائینی افزود: ما در این ۴۶ سال فراز و فرود زیاد داشتیم اما هرگز شکست نخوردیم و هرگز توقف نداشتیم و روند قدرت‌یابی ما رو به فزونی بوده است ، هر چند دشمن در جاهایی موفقیت‌هایی هم داشته است.

این کارشناس مسائل فرهنگی گفت: در جنگ شناختی ادراک و قدرت تحلیل و اراده نخبگان هدف است و مهم‌ترین مساله اختلال در ادراک ، باور و ارزش‌هاست با تغییر باورها هویت‌ها تغییر کرده و به تبع آن رفتار سیاسی و فرهنگی هم تغییر می‌کند و در نهایت دانسته و نادانسته در میدانی عمل می‌کنیم که خواسته دشمن است.

وی با اشاره به نقش فناوری‌های جدید مثل هوش مصنوعی درجنگ شناختی گفت: هوش مصنوعی صرفا یک فناوری جدید نیست بلکه یک الگوی حکمرانی و سبک زندگی جدید است.

سردار نائینی خاطرنشان کرد: بستر توسعه جنگ شناختی همین شبکه‌های اجتماعی و فناوری‌های جدید است و رسانه‌ها و مدیران روابط عمومی‌ها باید تلاش کنند در این حوزه دانش خود را افزایش دهند.

این استاد دانشگاه یادآورشد: همچنان که در حوزه دفاعی در حدود ۴۰ سال بعد از جنگ، در همه عرصه‌ها به قدرت بازدارندگی قاطع رسیدیم و قدرت تهاجم به دشمن هم در همه عرصه‌ها در صورت تهاجم توسط دشمن را هم داریم ، در این عرصه هم باید توان کار حرفه‌ای داشته باشیم چرا که اگر حرفه‌ای عمل نکنیم میدان را به دشمن واگذار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه جنگ شناختی سرمایه اجتماعی را هدف قرار می‌دهد، گفت: سرمایه اجتماعی یعنی هویت انقلابی و دینی و جامعه‌ای که هویت خود را از دست بدهد به تعیبر حضرت امام جامعه‌ای است که از درون پوک و میان تهی است و به راحتی تسلیم دشمن می‌شود.

سردار نائینی خاطرنشان کرد: در جنگ شناختی کارآمدی‌ها کمتر از جنگ نظامی است ، وقتی تانک و نفربرهای دشمن از مرزها عبور می‌کند همه به هم ریخته می‌شوند اما در جنگ نرم چنین نیست و خطر احساس نمی‌شود.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآورشد: کارکرد اصلی روابط عمومی‌ها تبدیل دستاوردهای سازمان به سرمایه‌های اجتماعی است. البته تولید سرمایه اجتماعی به تنهایی کار روابط عمومی نیست و عوامل مختلف مانند احساس فقر، فساد و بی‌عدالتی ممکن است سرمایه اجتماعی سازمان را تضعیف کنند.

اجازه ندهیم عناصر هویتی و انقلابی خدشه دار شود

وی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی یک هویت و الگوی حکمرانی است و نباید اجازه دهیم عناصر هویتی انقلاب خدشه‌دار شود.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید اجازه رفتار تهاجمی به دشمن بدهند، خاطرنشان کرد: یکی از کارهای دشمن تولید ترس و یاس در جامعه است و متاسفانه برخی از رسانه‌ها روایت و محتوای دلخواه دشمن را تولید می‌کنند.

سردار نائینی افزود: برخی از داخل پیام تضعیف مقاومت و انفعال را به دشمن می‌دهند و وقتی دشمن پیام انفعال را دریافت کرد، رفتارهای خود را تهاجمی‌تر می‌کند و به فشار بیشتر امیدوار می‌شود.

وی اضافه کرد: در اتاق‌های فکر آمریکایی‌ها و غربی‌ها ایران یک کشور مقتدر، مردمی ، مستقل ، بازیگر اول منطقه، باتجربه در بحران ها و دارای الگوی حکمرانی الهام بخش و موفق است. این کشور قدرت بازدارنده تهاجمی دارد و دائما در حال افزایش قدرت است اما در ادارک سازی و جنگ شناختی تصویر جعلی از ایران ارائه می‌کنند که مطابق آن ایران منزوی است ، مردم ناامید هستند ، گسست‌های نسلی دارد و بی‌توجه به حقوق بشر است.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآورشد: از این جهت امروز یکی از آسیب‌پذیری‌های دشمن روشن بینی‌های ماست و باید توجه داشته باشیم که اگر مغز یک ملت تصرف شود سرزمین هم تسلیم دشمن می‌شود.

به گزارش ایرنا ، در پایان این مراسم از برگزیدگان دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر تجلیل شد

بازدیدها: 1

سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد ریالی برای طرح توسعه نئوپان خلخال

 مدیرعامل کارخانه نئوپان خلخال از سرمایه‌گذاری بالغ بر هفت هزار میلیارد ریالی برای اجرای طرح توسعه و افزایش تولیدات کمی و کیفی این کارخانه خبر داد.

 مدیرعامل کارخانه نئوپان خلخال از سرمایه‌گذاری بالغ بر هفت هزار میلیارد ریالی برای اجرای طرح توسعه و افزایش تولیدات کمی و کیفی این کارخانه خبر داد.

 منصور نجفی  در جریان بازدید رئیس دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب و امام جمعه خلخال از این واحد تولیدی گفت: با بهره‌برداری از طرح توسعه و افزایش تولید کارخانه علاوه بر زمینه‌سازی برای اشتغال یک هزار و ۵۰۰ نفر در این واحد صنعتی بزرگ جنوب استان اردبیل زمینه برای رقابت آن با کارخانه‌های بزرگ نئوپان کشور فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح توسعه این کارخانه با هزینه‌کرد بیش از هفت هزار میلیارد ریال هم‌اکنون در مراحل پایانی راه‌اندازی و تکمیل است، ادامه داد: در این مرحله تجهیزاتی همچون چیپر، فولیکر، خشک کن، فورمینگ، پرس و غبارسوز خریداری و نصب شده و همچنین دو بخش جدید نیز به بخش خردکن هیزم قبلی کارخانه شده است.

نجفی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۷ و زمان خرید کارخانه از بنیاد مستضعفان، این کارخانه تنها دارای یک خط تولید ورق نئوپان با فناوری ۵۰ سال پیش کشور سازنده آلمان بود اما در حال حاضر ضمن ارتقای سطح کمی و کیفی تجهیزات خط قدیمی، دو خط جدید تولید نئوپان معمولی و همچنین ورق نئوپان ملامینه نیز به این مجموعه اضافه شده است.

وی گفت: هم‌اکنون علاوه بر هیزم، سرشاخه‌های درختان نیز به همراه ضایعات چوب دورریز از جمله خاک اره خریداری و برای تولید ورق نوپان در این کارخانه استفاده می‌شود.

نجفی میزان تولید فعلی کارخانه نئوپان خلخال ۱۵۰ متر مکعب در روز عنوان کرد و افزود: با بهره‌برداری از طرح توسعه و خطوط جدید کارخانه این میزان به ۵۰۰ متر مکعب در روز افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: تامین مواد اولیه این حجم از تولید نیازمند توجه و همکاری مسئولان اجرایی و قضایی شهرستان در حمایت از این واحد تولیدی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز این واحد صنعتی بزرگ جنوب استان است.

رئیس دادگستری خلخال هم در بازدید از این واحد تولیدی گفت: در راستای تحقق شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید، کمیته حمایت قضایی از واحدهای تولیدی شهرستان از سرمایه‌گذارانی که با توسعه واحد صنعتی خود برای ایجاد اشتغال بیشتر و افزایش تولید اقدام می‌کنند، پشتیبانی و حمایت می‌کند.

آرش جعفری گفت: آمار و ارقام ارائه شده از سوی مسئولان شهرستان در خصوص انجام تعهدات اشتغال، با وضعیت بیکاری و افزایش روزافزون بیکاری در این شهرستان مغایرت دارد.

رئیس دادگستری خلخال اضافه کرد: کارخانه نئوپان خلخال تنها کارخانه صنعتی اشتغال‌زا در جنوب استان اردبیل است که با اجرای طرح توسعه و خطوط جدید تولید، برای اشتغال جوانان و افزایش تولید و توسعه اقتصادی منطقه تلاش می‌کند.

وی با اشاره به اینکه وعده‌های مسئولان مبنی بر پرداخت تسهیلات جهت کمک به راه‌اندازی خط جدید تولید کارخانه و حل مشکل تامین مواد اولیه کارخانه عملی نشده است، جهت هرگونه همکاری و حمایت قضایی ازاین واحد تولیدی و کمک به بهره‌برداری آن اعلام آمادگی کرد.

وی با تقدیر از سرمایه‌گذار کارخانه نئوپان خلخال برای افزایش توان تولید و ظرفیت اشتغال به کار این واحد صنعتی و تولیدی بزرگ شهرستان گفت: در کنار حمایت قضایی برای حل مشکل تامین مواد اولیه این کارخانه، وظیفه همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان نیز کمک به حل این مشکل و حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذار این واحد صنعتی است.

حجت‌الاسلام سیدرضا قدسی ، امام جمعه خلخال هم در این بازدید با اشاره به اینکه شهرستان خلخال غیر از کارخانه نئوپان فاقد هرگونه کارخانه یا کارگاه صنعتی قابل توجه است، بر لزوم توجه به مطالبات این سرمایه‌گذار به ویژه تامین مواد اولیه تاکید کرد.

بازدیدها: 1